analko

Vrei sa decupezi sticla la precizie ridicata? Apeleaza la taiere cu laser

Taierea suprafetelor din sticla sau decuparea acestora este un proces tehnologic care trebuie realizat cu foarte mare atentie pentru ca sticla este un material care se sparge extrem de usor si de repede. Pentru a putea obtine forma dorita este necesar sa apelezi la un serviciu de taiere profesional, realizat de catre personal specializat si cu aparatura specializata. Doar in felul acesta vei putea obtine piesele dorita la un nivel calitativ ireprosabil. Pe piata de profil exista foarte multe astfel de servicii motiv pentru care trebuie sa alegi cu foarte mare atentie tipul de serviciu la care apelezi in momentul in care ai nevoie de taierea suprafetelor din sticla.

Taierea cu laser este procesul tehnologic care ofera cea mai buna precizie

Pentru ca piesa rezultata ca urmare a procesului de taiere sa poata fi utilizata este necesar ca aceasta sa fie taiata la un nivel de precizie extrem de ridicat. Avand in vedere ca sticla este un material care se sparge extrem de usor si de repede este necesara apelarea la un serviciu de taiere care utilizeaza echipamente performante si destinate taierii sticlei. Taierea cu laser este in momentul de fata cea mai buna solutie prin care o suprafata din sticla poate fi taiata extrem de precis si fara a provoca crapaturi sau alte defecte care pot face ca suprafata din sticla sa nu mai poata fi utilizata. Principalele avantaje oferite de catre taiere cu CNC laser sunt urmatoarele:

  • Nivel de precizie extrem de ridicat. Prin apelarea la acest tip de serviciu te vei bucura de un nivel de precizie extrem de ridicat. Practic, sticla va fi taiata in cele mai mici detalii exact asa cum iti doresti. Beneficiind de acest avantaj nu vei mai fi nevoit sa prelucrezi suprafata rezultata pentru a o putea utiliza. Laserul cnc este capabil sa taie exct asa dupa conturul dorit.
  • Viteza de taiere este mare. Datorita acestui avantaj vei putea taia o cantitate mare de sticla intr-un timp scurt.
  • Nu pierzi material. Avand in vedere ca taierea cu laser respecta in cele mai mici detalii conturul creat dar si datorita faptului ca acest tip de tiaere se realizeaza prin topirea materialului nu se creeaza reziduri.
  • Raportul pret – calitate este unul foarte bun pentru tine.

Analko ofera serviciul de taiere cu laser certificat

Fie ca ai nevoie sa tai o suprafata din sticla sau din metal, Analko este compania catre care trebuie sa te indrepti pentru ca aceasta ofera cel mai profesionist serviciu de taiere laser. Serviciu de taiere sticla laser si taiere laser metal Bucuresti este certificat ca fiind un serviciu care respecta toate cerintele de calitate aflate in acest moment in vigoare la nivel mondial. Aceasta certificare a fost obtinuta din dorinta de a oferi clientilor cel mai bun serviciu de taiere cu laser.

Concluzii

Taierea cu laser este in acest moment cel mai profesionist mod de a taia o suprafata la un nivel de precizie extrem de ridicat. Fie ca este vorba despre o suprafata din sticla sau din metal, taierea cu laser este cea mai buna varianta prin care poti taia sau decupa o suprafata.