curs dezvoltare personala bucuresti

Un curs de dezvoltare personala in Bucuresti, „arma” ta secreta pentru un 2023 cu adevarat implinit!

Rezolutiile setate la inceputul unui nou an iti pot imbunatati viata considerabil. Iar acestea sunt cu atat mai usor de indeplinit cu cat ai parte de ajutor din exterior pentru a duce la bun final ceea ce ti-ai propus.

De exemplu, pentru a pasi cu dreptul in 2023, tinerii se pot inscrie la un curs dezvoltare personala Bucuresti sau online, sustinut de traineri care au aproximativ 20 de ani de experienta atat in domeniul educatiei, cat si al dezvoltarii personale. Este vorba despre un program unic la noi in tara, pus la dispozitie de o institutie care poate fi considerata o „altfel de scoala”, Success Academy.

curs dezvoltare personala bucuresti
curs dezvoltare personala bucuresti

Datorita acesteia, copiii si adolescentii au acces la un program de leadership personalizat. Metoda de predare inovativa este cunoscuta sub denumirea de invatare experientiala si pune accent pe descoperirea unor notiuni practice despre sine si despre mediul inconjurator prin intermediul unor jocuri, exercitii si experimente interactive.

Scopul final este ca informatiile dobandite de cursanti sa fie stocate in memoria de lunga durata, de unde sa poata fi accesate ori de cate ori este nevoie de ele.

In timpul fiecarui curs de dezvoltare personala in Bucuresti sau in online, participantii descopera mai multe despre sine: afla care sunt punctele lor forte si slabe, isi cresc nivelul de incredere de sine, invata cum sa dezvolte skill-uri de inteligenta interpersonala si multe altele. Totodata, deprind informatii de ordin, extrem de utile in viata de zi cu zi.

Cateva exemple sunt oferite de cursurile de time management, de organizare a bugetului, de construire a unui plan realist. Astfel, copiii si adolescentii care urmeaza programul de dezvoltare personala propus de Academie sunt mult mai pregatiti decat restul pentru toate provocarile pe care viitorul le aduce.

In anul 2023, ai optiunea de a urma programul de curs de dezvoltare personala in Bucuresti, in sali de curs, ori in mediul online, varianta ideala pentru cei care nu locuiesc in capitala. Astfel, tinerii din intreaga lume beneficiaza de un program unic in Romania, datorita caruia vor avea doar de castigat.

Tot ce trebuie sa faca parintii este sa se inscrie la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti. Acesta este un curs demonstrativ, cu participare gratuita, la care sunt invitati si parintii, si copiii. Dupa ce cunosc echipa si observa cum se desfasoara o sedinta demo, acestia merg acasa si decid pe cont propriu daca vor sa continue cu participarea la acest program.

Elevii sunt impartiti in grupe in functie de doua criterii. In primul rand, varsta lor determina daca vor fi repartizati in grupa de Juniors (pentru cei intre 11-14 ani) ori in cea de Teens (dedicata elevilor cu varsta cuprinsa intre 15-18 ani). In al doilea rand, in urma unui test, cursantii sunt impartiti in functie de nivelul de limba engleza, intrand in grupa de Incepatori, Intermediari sau Avansati.

Cu fiecare curs dezvoltare personala Bucuresti sau online, fiecare elev va deveni mai sigur de sine, de skill-urile lui si, in plus, isi va imbunatati nivelul de engleza. Asadar, incepe anul cu dreptul si inscrie-ti copilul la un training cu adevarat eficient!