Tranzitia catre tigara electronica – o dovada de responsabilitate

Sanatatea este principala grija a fiecarei persoane in parte. Dar cand aceasta interfereaza cu placerea adusa de mici obiceiuri, incep sa apara dileme in constiinta personala. Aceasta situatie poate fi exemplificata cel mai usor prin practicarea fumatului. Desi este un obicei daunator, foarte putini sunt cei care sunt dispusi sa renunte pentru a face o schimbare in bine pentru viata lor.

De aceea, pentru ca alegerea intre cele doua aspecte sa nu mai fie atat de radicala, Voore propune compromisul ideal. O tigara electronica iti permite sa te bucuri in continuare de acest obicei, in timp ce faci o alegere mult mai sanatoasa pentru organismul tau. Elimini riscurile, nu activitatea. Vezi mai multe aici despre avantajele pe care ti le confera o mini narghilea electronica.

Poti gestiona dependenta de nicotina

Un alt factor care se interpune procesului de renuntare la fumat este dependenta reala de nicotina. Aceasta substanta devine necesara cu timpul, eliminarea ei producand reactii negative in organism. De aceea acest lucru trebuie facut treptat. Tigarile electronice permit controlul cantitatii adaugate de nicotina, putand-o scadea treptat. Se poate ajunge astfel, treptat si sigur, pana in punctul in care organismul nu mai are nevoie de ea, eliminand-o complet.

De asemenea, din compozitia lichidului au fost eliminate acele substante nocive pentru organism. Formulele au fost realizate in asa fel incat sa prezinte un risc cat mai mic pentru intreg sistemul respirator si nu numai.

Experiente senzoriale variate

Optand pentru o astfel de mini tigara electronica, ai posibilitatea sa testezi cat mai multe arome si senzatii. Gama Voore propune de la gusturi clasice de tutun si menta, la variante inedite. Vei putea testa zilnic o aroma diferita; de fructe, deserturi; condimente, de inspiratie orientala, tropicala si orice altceva ti-ai putea dori.

Experienta in sine este foarte asemanatoare cu cea din fata unei narghilele clasice. Asadar, daca iti place sa iti petreci serile in acest mod, alaturi de prieteni, vei putea acum sa o faci neconditionat, avand mereu la dispozitie o varianta portabila.

O poti folosi oriunde si oricand

Spre deosebire de o tigara clasica, aceasta nu prevede conditii de utilizare. In primul rand, pentru ca nu functioneaza pe baza de surse de foc, nu prezinta niciun risc pentru spatiile inchise. De asemenea, pentru ca aburul se disperseaza rapid si nu genereaza mirosuri neplacute, nu va reprezenta un disconfort pentru cei din jur. O vei putea folosi, asadar, oriunde te-ai afla, fara a fi nevoie sa iesi afara de fiecare data cand vrei sa vapezi.

Te bucuri in continuare de viciul tau preferat in timp ce faci economii

Si pe plan economic mini narghileaua electronica vine cu o serie de avantaje. Una singura poate acoperi acelasi numar de pufuri precum aproximativ 60 de tigari clasice. In plus, pretul pentru o varianta electronica se incadreaza in intervalul 25 – 35 de lei. Asadar, se situeaza la mai putin de jumatate decat echivalentul lor mai daunator. Vei putea asadar sa economisesti considerabil saptamanal, fara a fi nevoie sa limitezi practicarea viciului.

Ne gasesti atat online, cat si fizic

Pentru ca fiecare client Voore sa poata avea mereu la dispozitie tigara lui electronica preferata, am consolidat un lant de magazine fizice in cele mai importante orase din tara. Pe de alta parte, cei care vor sa apeleze la produsele preferate din confortul propriei case, pot plasa oricand o comanda online, care va ajunge direct la usa in cel mai scurt timp. Indiferent de varianta de cumparare pe care o preferi, vei fi intampinat de aceeasi diversitate de produse dintre care sa alegi pentru a-ti contura momentul tau ideal de relaxare.