Tablouri perfecte pentru casa in stil scandinav

Simplitatea devine concreta in casele scandinave. Descoperim o apoteoza a luminii si a spatiului, a culorilor pastel si a liniilor nepretentioase. Nordul rece se incalzeste datorita alegerii detaliilor unice si rafinate. Daca doresti sa iti imbogatesti decorul scandinav cu tablouri, te afli la locul potrivit.

Daca esti in cautarea de idei pentru alegerea celor mai potrivite tablouri pentru un decor scandinav, incepe cu axiomele tipice acestui stil. Fara exces, regularitate de forme si armonie care invadeaza fiecare colt al casei. Urmeaza paleta de lumina, dar in acelasi timp culorile vii care caracterizeaza acest curent arhitectural si lasa-te inspirat de forta formelor geometrice.

Sa vedem cateva exemple:

Alb-negru

Sa incepem cu un mare clasic, alb-negru. O alegere de stil atemporal care iti va face casa scandinava romantica. Urmeaza sabloanele predefinite pentru aranjarea cadrelor si selecteaza imagini caracteristice, de la cele mai interesante peisaje la portrete si fotografii de familie. Poti alege tablouri canvas personalizate, in alb si negru, de la weframe.ro. In acest fel va fi imposibil sa nu fii cucerit de aceste imagini atemporale.

Putine, dar importante

Daca locuinta este deja plina de detalii si accesorii de mobilier, ia in considerare alegerea catorva tablouri de dimensiuni mai mari. Poti alege chiar si tablouri canvas abstracte. Acest lucru te ajuta sa pastrezi sobrietatea si eleganta, fara a renunta la prezenta unui decor de perete. Nu exista limite impuse compozitiei. Poti alege doua tablouri de aceeasi dimensiune sau unul mai mic decat celalalt. Important este sa acordam prioritate absoluta simplitatii, atat in imagini, cat si in tablouri.

O nota moderna intr-o casa scandinava

Iata o solutie care ii va oferi casei tale in stil nordic o nota de modernitate. O imprimare tipica de arta moderna se transforma in galeria ta personala de arta, respectand alegerea culorilor neutre si delicate.

Atingerea suplimentara este data de cadrul mai atragator, in contrast puternic cu culoarea peretelui si a mobilierului. Alegerea aranjamentului usor esalonat al picturilor este foarte frumoasa.

Tablouri de blat

Un mod foarte original de a agata imagini intr-o casa scandinava este de a folosi suporturi si rafturi. Aceasta solutie va va permite sa alternezi tablouri cu obiecte de design, iar rezultatul va fi un perete expozitional, frumos de privit si plin de detalii. Poti face asta si in bucatarie, cu tablouri canvas bucatarie de la weframe.ro. Pentru a crea un efect armonios, introduce tablourile si obiectele in ordine alternativa, creand un echilibru de spatii goale si pline.

Un zid bogat

Ce sa facem in cazul in care piesele de mobilier sunt putine si esentiale? In acest caz, concentreaza bogatia designului pe tablouri si umple peretele pe toata inaltimea, de la baza pana la varf. Cu siguranta vom alege o tema care, ca un fir comun, va reprezenta motivul principal al tuturor tablourilor alese.

Incepe prin alegerea imaginii principale, cum ar fi o frunza sau un design geometric si conecteaza-te la aceasta pentru a crea o poveste. Aceasta solutie este foarte recomandata pentru a umple zonele de trecere ale casei noastre, cum ar fi holul.

O nota de verde

O modalitate inteligenta de a rupe usor monocromaticitatea stilului scandinav este de a crea pete de culoare cu ajutorul tablourilor. In acest caz, propunerea castigatoare este caracterizata de tablouri care reprezinta imagini ale plantelor tropicoale. Pentru a nu te abate de la atmosfera nordica, opteaza pentru o rama usoara din lemn, in aceeasi nuanta cu mobilierul. Daca doresti sa dai mai mult stil, combina picturile cu o planta similara.

Acestea sunt principalele propuneri pentru alegerea celor mai potrivite tablouri pentru o casa bazata pe stilul scandinav.