Sunt aici și sunt superbi. E anul cerceilor aur 18k

O întrebare pe buzele tuturor persoanelor importante din lumea captivantă a fashionului și industriei de bijuterii este dacă mult apreciații cercei aur 18k mai sunt un accesoriu de succes în garderoba și colecția fiecărei doamne și domnișoare. 

Mult timp s-a considerat că acești cercei au atins culmea succesului la începutul anilor 2000, dar așa cum bine știm, moda are o ciclicitate surprinzătoare așa că același stil revine cu un nou aer și o nouă abordare, mult mai surprinzătoare și creativă.

Pentru a avea un răspuns și mai bine conturat la această întrebare am cerut ajutorul unuia dintre specialiștii poate celui mai important producător și distribuitor de bijuterii din România, Valmand. „Bijuteriile, așa cum ne bucurăm să descoperim că au înțeles și cei mai mulți dintre clienții noștri, nu se devalorizează niciodată. Sunt investiții, sunt opere de artă care dăinuiesc pentru totdeauna, așa cum spune și celebrul slogan. Și nu ne referim la faptul că ele au doar o incomensurabilă valoare emoțională, ci și una fizică, conturată de metalul din care este confecționată bijuteria și de pietrele prețioase care o decorează”, a ținut să ne explice încă de la început expertul Valmand.

”În ceea ce ține de cerceii de aur de 18k, creativitatea doamnelor este cu adevărat nemărginită și acestea au descoperit noi metode de a a-i aduce în atenția privitorilor. Este meritul lor că au reușit să combine altfel o bijuterie atât de ofertantă. Există și avantajul producătorilor, precum în cazul nostru, de a putea duce la bun sfârșit idei unice pe care le au clienții, astfel încât se poate ajunge la realizarea unor cercei de aur de 18k cu un model cum nu a mai existat niciodată, ceea ce înseamnă un infinit de posibilități din punct de vedere al stilului personal”, a mai menționat acesta.