Sfaturi pentru a va decora casa cu un stil rustic modern intr-un mod simplu

Ce obtii din combinarea mobilierului modern de la mijlocul secolului cu materiale si accente rustice? Un aspect rustic perfect modern! Acest design pune accentul pe confort, o atmosfera eclectica si un stil la moda. Daca tocmai ti-ai cumparat un apartament, iata cateva sfaturi pentru a decora locuinta cu un stil rustic modern!

Nu ai auzit niciodata de stilul rustic modern? Probabil ca l-ai mai vazut si pur si simplu nu stiai cum se numeste. Este un design care include mobilier confortabil, dar rationalizat, elemente naturale, tonuri de pamant si utilizarea materialelor rustice si a decorului specific.

Stilul rustic modern este perfect si pentru acele cupluri care isi doresc un look confortabil si locuibil si unul ceva mai modern si mai elegant, imbinand marginile moi ale designului rustic cu note elegante gasite in stilul modern.

  1. Obtine mobilier confortabil

Confortul este cheia acestui look. Prin urmare, cel mai mare mobilier din orice camera rustica moderna ar trebui sa fie rationalizat, fara a afecta confortul. In camerele de zi, se pot include canapele supradimensionate confortabile.

In camerele de somn, opteaza pentru paturi de plus tapitate. In cazul sufrageriei, cauta o masa rustica supradimensionata din lemn, unde pot sta multi oameni. Dar, in acelasi timp, prioritizeaza confortul si asigura-te ca liniile de mobilier sunt curate si simple pentru a mentine aspectul modern.

  1. Incorporeaza accente moderne de la mijlocul secolului

Odata ce ai pus bazele, introdu un aspect mai mijlocul secolului sau eclectic. La inceput poate parea ciudat sa amesteci aceste stiluri, dar contrastul pe care il creeaza este ceea ce face ca acest design sa fie atat de dinamic si distractiv.

Un loc simplu pentru a face acest lucru este cu mobilier accent. Gandeste-te la o canapea din piele tesuta eclectic sau la o masuta de cafea sau la o masa mare vintage. In zona de luat masa, combina masa de la tara cu scaune mai moderne.

  1. Creaza un design familiar

Camerele rustice moderne se caracterizeaza prin faptul ca au un stil de familie prin natura lor, astfel incat acestea au de obicei modele mai simetrice, care sunt orientate spre adunari mari si faciliteaza conversatiile. Aici aspectul devine mai rustic si mai special decat modern si eclectic.

Acest lucru este vizibil mai ales intr-o camera de zi, unde poti plasa un set de scaune potrivite in fata canapelei sau le poti plasa pe ambele parti ale acesteia. Desi mobilierul este un amestec relaxat de elemente si piese diferite, organizarea acestuia intr-un design mai formal va genera o atmosfera ceva mai rafinata.

  1. Incorporeaza iluminatul industrial

Care este urmatorul pas? Gaseste iluminarea potrivita. Aici vedem ca stilul coexista cu aspectul modern al unei ferme. Cu un design rustic modern, corpurile de iluminat sunt adesea industriale, cu forme elegante si rationalizate, care sunt sculpturale in natura, tablouri canvas de la tablofy.ro.

Uita-te pentru alama antica sau optiuni de negru mat pentru a incorpora o nota rustica. Si nu iti fie teama sa setezi mai multe surse de lumina intr-o singura camera; acest lucru te va ajuta sa dai personalitate stilului tau interior.