Sfaturi de supraviețuire in natura + Excursia mea pe munte de 40 de zile

Am crescut la mare dar  nu-mi amintesc o perioadă în care blugii săi nu aveau găuri în genunchi. Nu-mi amintesc că am avut unghiile murdare (am fost întotdeauna contrară), dar îmi amintesc că am fost foarte prăfuit, nu, chiar crustă, fiindcă am fost afară toată ziua.

Avans rapid de peste 25 de ani. Acum am un fiu și locuim lângă un oraș metropolitan important. Va crește într-un mediu foarte urban, cu doar excursii sporatice la țară.

Mi-am dat seama la începutul tatălui meu că va trebui să-i aduc exteriorul. Totuși, trebuia să-mi perfecționez abilitățile în aer liber, deoarece și eu am fost băiat de oraș în ultimii 20 de ani.

Am decis să urmez un curs de pregătire pentru supraviețuire. De fapt, cursuri, deoarece am petrecut 40 de zile pe capătul sudic al lanțului muntos Sierra Nevada în luna noiembrie 2012. Iată lista pe care am făcut-o cu abilitățile minunate pe care le-am învățat pe acel munte la altitudinea de 5000 ‘:

 • Conștientizarea situației și evitarea sinergiei dezastrelor folosind gândirea critică.
 • Selecția și siguranța echipamentului.
 • Tehnici de declanșare a focului cu arc / burghiu.
 • Efectuarea adăposturilor și capcanelor, urmată de pregătirea jocului și a pielii de animale
 • Identificarea și prelucrarea pe teren a plantelor sălbatice comestibile găsite în jurul planetei.
 • Utilizări practice pe teren pentru plante; adică comestibil, medicamentos și / sau utilitar.
 • Semnalizare – Mai multe modalități de a obține ajutor.
 • Orientare și triangulare utilizând Harta topografică și busola.
 • Primul ajutor în teren.
 • Trecerea râului și tehnicile râurilor de urgență.
 • Localizarea apei și înțelegerea contaminanților acesteia; Tehnici de purificare.

Nu există un organism de conducere pentru tehnicile de supraviețuire. Asta înseamnă că orice prost poate spune că este un expert. Dacă ascultați „expertul” greșit și țineți cont de „sfaturile” lor, s-ar putea să vă ucideți.

De exemplu, am văzut o emisiune TV de supraviețuire în care episodul se concentra pe supraviețuirea deșertului, dar „expertul” purta o jachetă din lână complet neagră. Aș prefera să port ceva care reflectă lumina soarelui, nu-i așa?

„Fizica nu folclorul” a fost testat mereu în timpul lecțiilor mele și am găsit consolare în aceste cuvinte. Legile științei și naturii nu se schimbă deoarece aveți un software de editare bun în timp ce vă filmați filmul de supraviețuire.

Acesta este jocul unui om gânditor în sensul cel mai critic. Vă voi oferi câteva elemente de bază pentru a vă uda picioarele. Iată ce mi-am dat seama în timpul excursiei mele de 40 de zile:

 1. Folosiți echipament care a fost testat pe teren de către profesioniști. Am folosit cuțite cu aprobări de celebrități rupe sau pur și simplu nu reușesc. Am adus un sac de dormit lansat recent, cu „tehnologie nouă”, care pur și simplu nu funcționa pe teren.
 2. Antrenează-te în condițiile în care crezi că te vei confrunta. A face un foc cu bețe în garajul dvs. este un mediu steril și nerealist. Mi-a fost mult mai greu să creez foc când mâinile îmi erau reci și bătea vântul.
 3. Fii pretențios la instructorul tău. Nu este vorba despre braun, ci despre experiența în tehnici de supraviețuire din viața reală care pot fi duplicate. Am avut un instructor care a făcut o rugăciune indiană unei plante pe care o studiam și, printre altele, am considerat că nu este necesar să asist la contextul supraviețuirii.
 4. Geaca impermeabila munte

Fiecare familie ar trebui să fie pregătită. Dacă faceți drumeții pentru o zi, aduceți un kit de supraviețuire.

Următoarea ta excursie nu ar trebui să fie ultimul tău capitol.