Antica Hair Studio

Saloanele beauty pentru tratamente de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare sunt locul in care atat femeile, cat si barbatii beneficiaza de servicii de ingrijire a corpului, pielii si parului cu ajutorul unor specialisti care detin o experienta considerabila in acest domeniu, realizate cu produse speciale in functie de tipul de piele, de problemele corpului si mai ales de firul de par pe care il aveti.

Salonul de cosmetica Antica Studio este un salon de infurmusetare din Bucuresti, care ofera o gama larga si accesibila de servicii in vederea ingrijirii. Printre serviciile pe care salonul le ofera sa numara epilarea definitiva cu laser.

Ce este epilarea definitiva cu laser

Epilarea definitiva cu laser este una din metodele inedite de eliminare a parului nedorit de pe corp, care implica utilizarea unui fascicol de lumina, cu o concentratie ridicata (lumina laser) cu scopul de a distruge foliculii de par.

Cum actioneaza fascicolul de lumina?

Lumina cu laser este centrata pe foliculii de par (foliculii sunt saci mici din piele, unde parul creste), care dispune de pigmenti ce absorb lumina. Cantitatea de lumina transformata ulterior in caldura, va distruge treptat foliculii de par. Procedeul acesta functioneaza foarte bine in cazul persoanelor care au un ten deschis si parul mai inchis.

Sunt necesare deopotriva cateva sesiuni de indepartare a parului cu laser, una nu este intotdeauna sufiecienta, pentru ca parul poate sa reapara. Chiar daca rezultatele nu sunt permanente, cu siguranta veti putea observa faptul ca parul se va rari considerabil.

Beneficii procedurilor cosmetice laser

Beneficiile epilarii cu laser sunt multiple, iar in continuare vom enumera cateva dintre acestea:

1. Rapiditate

Este un proces rapid in principiu, insa depinde foarte mult si de dimensiunea zolei care trebuie epilata.

2. Rezultate durabile

Partea buna este ca rezultatele sunt evidente si durabile. In comparatie cu alte tipuri de forme specifice indepartarii parului, dupa procesul epilarii cu laser, parul nu va mai creste o perioada considerabila, sau daca vor mai aparea fire de par acestea vor fi foarte rare, insa in cele mai multe cazuri dupa epilarea cu laser parul nu mai creste.

Procedura este foarte exacta, atat timp cat este realizata corect. In egala masura este o procedura recomandata de catre medicii specialisti, fiind considera a fi una din cele mai sigure proceduri medicale, atat timp cat este realizata de catre un personal care detine o experienta considerabila in acest domeniu.

Exista mai mule tipuri de lasere utilizate pentru epilare precum:

  • Laser cu rubin
  • Lumină intensă pulsată

Nuanta pielii si a firului de par influenteaza eficienta pe care epilarea definitiva cu laser o are asupra dumneavoastra, in asa fel incat tipurile de epilare cu laser sunt specifice anumitor nuante de piele, dar si a firului de par.

Inainte de epilare

Inainte de realizarea acestui proces este necesare o vizita la mediul specialist pentru examinarea pielei si a zonei carre trebuie epilata. De asemenea, trebuie sa-i comunicati acetuia orice afectiune medicala cu, care va confruntati, pentru a nu avea alte probleme in timpul procesului. Pentru pielea sensibila se aplica in general protectie ridicata.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio