Radu Cinamar – secrete și mistere dezvăluite de un autor necunoscut

Cine este Radu Cinamar? Mulți cititori care au savurat cărțile scrise sub pseudonimul Cinamar și-au pus aceasta întrebare. Oare autorul unor faimoase cărți, Radu Cinamar, este un anonim sau dimpotrivă, un personaj care are acces în culisele unor mistere care intrigă?  Dezvăluirile sale au modificat modul de a privi lumea care ne înconjoară, prin demontarea unor secrete și taine străvechi ale omenirii.

Cărțile lui Cinamar sunt scrise într-un stil alert și documentat, lăsându-te să analizezi singur jocuri de putere, descoperiri inedite dar și argumente pentru noi teorii.

Lumea în care trăim este oare condusă din umbră iar manipularea maselor face parte din modul în care masoneria dirijează guverne si popoare? Oare originile omenirii sunt cele despre care am învățat sau civilizații de mult apuse ne-au lăsat dovezi și mărturii pe care autorul le interpretează în mod inedit? Cărțile lui Radu Cinamar îmbină literatura fantastică, istoria si intriga serviciilor secrete. Egiptul Antic, ritualuri din Tibet dar si peisajele Munților Carpați sunt decoruri pentru acțiunea unor romane fantastice, scrise excelent, care te captivează prin ideile inedite.

„Viitor cu cap de mort – în culisele puterii” este poate cel mai cunoscut titlu semnat Radu Cinamar. Cartea dezvăluie realitatea într-o alta perspectivă, prin analiza aprofundată și original interpretată a civilizației umane. O descoperire care ar putea schimba soarta omenirii a fost la un pas de a fi dezvăluită iar rolul României în destinul global este unul incredibil. Cartea susține ca sub Munții Bucegi exista trei tuneluri care duc spre alte locuri de pe glob, făcând legătura cu civilizații secrete. Istoria așa cum o știm, se preschimba prin condeiul autorului și dezvăluirile au aerul autentic al realității. Mulți iubitori ai senzaționalului susțin că teoriile emise în cărțile lui Radu Cinamar au un sâmbure de adevăr.

Seria de cărți Radu Cinamar  cuprinde 7 titluri (număr magic) care te conduc în lumea misterioasă a Egiptului Antic, dar și în miezul acțiunii serviciilor secrete. Personajele traversează aventuri și misiuni controversate iar dezvăluirile șochează. Stilul esoteric se îmbină cu elementele științifice, iar cărțile se citesc cu sufletul la gură.

Daca simți că vrei să aprofundezi istoria strămoșilor noștri și cauți informații despre civilizații dispărute, cartea „12 zile: o inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor” de Radu Cinamar te învăluie în mister și îți deschide o perspectivă nouă asupra acestor subiecte.

„Pergamentul Secret” este un romanul care dezvăluie relațiile dintre serviciile secrete românești și cele americane, în strânsă legătură cu misterele din Munții Carpați.

Cea mai complexă carte “ Geneza uitată” aduce în prim plan originile reale ale omenirii și evoluția umanității, într-o cheie nouă care deschide alte perspective. Teoriile lui Radu Cinamar te cufundă într-o lume inedită și misterioasă, în care oamenii își caută și își regăsesc adevăratul destin. Ficțiunea si realitatea se împletesc armonios în cărțile scrise de Cinamar si lectura lor este recomandată oricui își dorește să savureze un roman fantastic și să mediteze la originile și scopurile umanității.

Chiar dacă identitatea lui Radu Cinamar rămâne învăluita în mister, cărțile sale sunt o lectură deosebită în peisajul publicistic românesc, mai ales în epoca actuală în care conspirațiile, misterele și secretele omenirii ne preocupă pe fiecare deopotrivă.