Portofel damă pentru toate zilele

Este foarte enervant atunci când lucrurile tale nu sunt bine organizate, se pierd mereu, atunci nu le găsești când ai ceam mai mare nevoie de ele. Așa se întâmplă și cu actele și cardurile dacă nu ai un portofel compartimentat corect, având locul bine stabilit atât cardurile, cât și actele. De regulă, un portofel pentru doamne mai conțin și alte lucruri nebănuite, cupoane, fotografii și alte comori.

Din acest motiv un portofel damă trebuie să fie totdeauna destul de încăpător pentru aceste obiecte. Pe lângă această proprietate foarte importantă mai sunt multe aspecte care trebuie să iei în calcul când alegi portofelul potrivit pentru o doamnă.

Portofel damă de dimensiune potrivită

Cum am zis, un portofel damă trebuie să fie încăpătoare pentru toate comorile care o femeie poate să adună. Carduri de toate felurile, acte personale, cărți de vizită, cupoane de cumpărături, fotografii și alte nimicuri care poate să umple o geantă întreagă dacă nu faci o selecție din când în când. Pentru mulți poate este o surpriză, dar aceste obiecte sunt folosite în mod regulat în activitățile zilnice a femeilor.

Compartimentarea portofelului este un lucru foarte important pentru portofele. Organizarea fiind pe primul loc, acesta trebuie să aibă buzunare separate pentru carduri, acte personale, cărți de vizită, precum alte buzunărașe pentru fotografii. Să nu uităm de rolul principal a portofelului, trebuie să aibă un loc unde să fie ținute bancnotele și un alt loc separat pentru monede.

Pornind din aceste aspecte un portofel pentru femei va trebuie să aibă o dimensiune considerabilă. De regulă arată ca un o geantă mai micuță, în formă dreptunghiulară cu mai multe compartimente.

Portofel damă în pas cu moda

Să nu uităm, că o doamnă trebuie să fie în totdeauna în pas cu moda. Portofelul pe care o are trebuie să fie asortată cu felul ei de a fi. Moda fiind schimbătoare și modele disponibile pe piața de desfacere a portofelelor se schimbă destul de frecvent. La un portofel nu poate să se schimbe foarte multe, doar felul în care se fac cusăturile, culoarea, poate puțin forma.

Dar luând în considerare, că este un obiect de uz general, pe care se observă foarte repede urmele de uzură, se recomandă să fie schimbată periodic cu una nouă. Un portofel nou nouț arată sper exterior, că îți pasă cum arăți până la mici detalii.

Portofel damă unicolor sau cu modele?

La un portofel de damă este foarte important culoarea. Fiind un obiect pe care le ții la tine tot timpul și ar fi neplăcut să schimbi zilnic cu un alt model, că nu se potrivește culoarea cu haina pe care o porți, culoarea portofelului trebuie să fie una neutră, care se poate asorta la orice ținută. Cele mai potrivite ar fi în nuanțe de gri, albastre și roșii. Cei care obișnuiesc să poarte ținute multicolore, pot alege culori mai vii, cei care se îmbracă mai clasic, pot alege nuanțele de gri sau albastre.

Sunt portofele multicolore, ornamentate cu flori, forme geometrice. Acestea sunt destinate copiilor și tinerilor, care de obicei se îmbracă haotic și sunt adeptul nonconformismului. Bravo lor!