oja semipermanenta

Oja semipermanenta nu rezista mult timp pe unghii? Iata ce greseli faci!

Ai inceput sa folosesti oja semipermanenta, dar nu esti multumita de rezultate? Acest tip de oja se poate mentine intr-o stare impecabila pe unghii chiar si o luna, dar daca la tine se desprinde usor, atunci ar trebui sa revizuiesti modul in care o aplici si o indepartezi.

Oja semipermanenta este produsul care iti poate mentine unghiile sanatoase, iar in acelasi timp le poate oferi un aspect perfect saptamani la rand, dar anumite greseli pot compromite rezultatele. Iata care pot fi motivele din cauza carora aceasta oja nu rezista pe unghii:

Lasi solutia de indepartare prea mult timp

Aceasta este probabil cea mai frecventa cauza pentru care oja semipermanenta se desprinde usor. Atunci cand aplici acetona sau alt tip de dizolvant, nu il lasa foarte mult timp pe unghii, deoarece le poate deteriora. Iar, odata ce unghiile tale se vor subtia, oja nu va mai avea o baza pe care sa se aseze corespunzator, asa ca nu va rezista mult timp.

De aceea, este important sa citesti etichetele solutiilor de indepartare si sa le lasi sa actioneze doar cat este nevoie sau poti achizitiona un dizolvant fara acetona, cu o formula delicata care nu agreseaza unghiile.

Folosesti o pila nepotrivita

Nu toate femeile stiu ca exista doua tipuri de pile: pentru unghiile naturale si pentru unghiile false. Pilele pentru unghiile cu gel sunt mai dure decat cele pentru unghiile naturale, motiv pentru care nu ar trebui sa le folosesti atunci cand optezi pentru manichiura semipermanenta.

Alege intotdeauna pila potrivita si nu iti vei mai deteriora unghiile, iar oja va rezista mai mult.

Uiti de folosirea buffer-ului

Buffer-ul este o pila foarte fina pe care este necesar sa o folosesti atunci cand optezi pentru manichiura cu oja semipermanenta, deoarece curata zonele exfoliate ale unghiilor si le uniformizeaza fara sa le zgarie. De aceea, nu ar trebui sa uiti niciodata de utilizarea lui!

Nu aplici baza sau top coat

Pentru o manichiura semipermanenta reusita, este important sa respecti toti pasii, inclusiv aplicarea unei baze si a unei solutii finish (top coat). Baza trebuie aplicata dupa ce ai curatat si netezit unghiile, iar solutia finish trebuie aplicata la final, pentru a sigila oja si pentru a-i oferi rezistenta luciului.

In cazul in care pana acum ai sarit peste aplicarea unuia dintre aceste produse, atunci nu este de mirare faptul ca manichiura nu a rezistat pe unghii.

Nu ai ales produse de calitate superioara

Calitatea ojei si a altor produse esentiale pentru acest tip de manichiura este foarte importanta. Daca nu sunt realizate din cele mai bune ingrediente, exista riscul ca manichiura sa “fuga” de pe unghii. Din acest motiv, este recomandat sa alegi oja semipermanenta, baza, solutie finish, precum si alte produse pentru unghii de pe www.melkior.ro. Acest magazin online ofera cel mai bun raport calitate-pret si iti pune la dispozitie o gama bogata de produse si nuante de oja, astfel ca vei avea mereu de unde sa alegi.

Mai mult decat atat, pe Melkior.ro, vei gasi saptamanal oferte deosebite la cele mai cautate produse. Profita de ele si completeaza-ti colectia de oje semipermanente!