Obtine rapid toate documentele pentru terenurile pe care le detii cu Eurosurvey

Realizarea serviciilor de cadastru pentru trenuri se incadreaza intre principalele demersuri pe care trebuie sa le faci pentru a te putea bucura pe deplin de toate drepturile pe care le detii. Fara acest document nu vei putea realiza nicio activitate de tranzactionare. Instrainarea terenului, cat si efectuarea de lucrari sau constructii sunt imposibile din punct de vedere legal daca nu ai proprietatea inscrisa in Cartea Funciara, cu lucrarile de cadastru si intabulare aferente.

Ce este cadastrul pentru terenuri si de ce este necesar?

Cadastrul reprezinta un sistem de evidenta, un document care inglobeaza toate detaliile fizice, tehnice, economice si juridice pe care le prezinta un teren. Astfel, obtinand aceste informatii il vei putea inscrie in registrul national, numit Carte Funciara. Acest pas se realizeaza exclusiv de un expert autorizat ANCPI, data fiind importanta majora a datelor pe care le furnizeaza.

Cadastrul este necesar in momentul in care vrei sa valorifici drepturile asupra terenului. Cu alte cuvinte importanta lui se va sesiza in momentul in care iti doresti sa il vinzi sau sa il oferi spre folosinta unei alte persoane; cand vrei sa construiesti sau sa demolezi o cladire; cand intentionezi sa achizitionezi terenuri vecine; cand vrei sa sectionezi un lot mare in mai multe loturi mai mici; dar si pentru a obtine beneficii bancare, contracte de utilitati etc.

Principalele motive pentru care sa apelati la Eurosurvey pentru efectuarea serviciilor de cadastru

Exista nenumarate situatii in care lipsa cadastrului pentru terenurile pe care le ai in proprietate ar putea reprezenta o adevarata problema. De aceea, este foarte important sa ai mereu la dispozitie o firma specializata care sa se ocupe in detaliu de aceste proceduri si sa elimine pe cat posibil orice tip de eroare care ar putea aparea pe parcurs.

Experienta membrilor echipei Eurosurvey reprezinta principalul atu pe care ne bazam in realizarea fiecarei lucrari in parte. Astfel, acest lucru va facilita cu mult procesul de obtinere a planurilor cadastrale.

In plus, fiecare colaborare beneficiaza de oferta personalizata in asa fel incat costurile sa se coreleze cu ,

complexitatea serviciilor prestate. Astfel, relatia cu clientii nostri se va consolida pe transparenta si incredere reciproca, generand cele mai bune rezultate.