protectie colturi mobila

O protectie pentru colturi de mobila – declaratia de independenta a bebelusului tau!

Sa fii parinte este exact ca mersul pe franghie, un exercitiu de echilibristica pe care trebuie sa-l executi cu precizie si hotarare. Fiecare decizie are efecte majore asupra dezvoltarii si integritatii atat fizice, cat si psihice a copilului tau.

O protectie colturi mobila, de la buy4baby.ro, este vitala, iar decizia de a monta astfel de accesorii este una pe care nu trebuie sa o amani. Totodata, aceasta este si o declaratie de independenta pentru bebelusul tau.

protectie colturi mobila
protectie colturi mobila

Monteaza o protectie pentru colturi de mobila la fiecare obiect de mobilier din casa si ofera-i bebelusului tau libertatea de a-si explora caminul in voie si ocazia de a intelege ca mami si tati au incredere in el si abilitatile sale.

Independenta controlata este primul pas catre increderea copilului in sine si in parinti! Faptul ca ii dai voie sa exploreze casa liber nu inseamna ca trebuie sa il lasi sa se expuna accidentelor inevitabile in primii ani de viata, cand micutii isi dezvolta abilitatile motrice si de echilibru.

Cum influenteaza o protectie pentru colturi de mobila mersul bebelusului?

Cele mai multe accidente se intampla copiilor in primii 2-3 ani de viata, cand micutii nu constientizeaza pericolul reprezentat de obiectele din jur si echilibrul lor este deficitar.

In primul an de viata, o protectie pentru colturi de mobila iti va asigura linistea de care ai nevoie pentru a-l lasa pe bebe sa se agate de mobilier si sa se ridice in picioare. Cu cat exerseaza mai mult, cu atat isi dezvolta mai repede musculatura picioarelor si pana la primii pasi este doar o chestiune de timp.

Primii pasi stau sub auspiciul cazaturilor si al dezechilibrului, insa cu cat prinde mai multa incredere in abilitatea de a merge, cu atat bebe va deveni mai rapid. De aici, pana la a alerga dintr-un colt in altul al casei mai e doar un pas. Asigura-te ca este un pas facut in siguranta si elimina pericolul de a se lovi de colturile mobilierului.

Cu cat creste, cu atat viteza de deplasare si de explorare a micutului tau ia amploare. Catararile pe canapele, fotolii sau diverse obiecte de mobilier, sariturile combinate cu lipsa atentiei pot duce la producerea unor accidente ce pot fi evitate odata cu montarea unor protectii pentru colturi.

Protectiile pentru colturi sunt realizate din materiale moi, care reduc impactul si elimina pericolul aparitiei ranilor. Spre exemplu, daca bebe se ridica in picioare si da cu gurita de colt, protectia din silicon va atenua socul, iar bebe nu va trage decat o sperietura, in cel mai rau caz.

Odata montate aceste protectii, copilul se va putea juca in siguranta, fericit sa descopere mediul in care se dezvolta. Va sti ca este liber si ca mami si tati au incredere in abilitatile lui, ceea ce-l va ajuta sa prinda curaj si sa extinda comportamentul si in afara casei. Astfel, vei reusi sa cresti un copil independent, sigur pe el, pregatit sa exploreze locul de joaca sau parcul si sa se imprieteneasca usor cu copiii pe care-i intalneste.

Consulta oferta completa si comanda o protectie colturi mobila! Testeaza si convinge-te! Ofera-i copilului linistea si libertatea de care are nevoie pentru a creste frumos si a ajunge un adult stapan pe sine si lipsit de anxietati.