O problema pentru toate companiile: angajatii care fura!

Fie ca esti firma mica sau medie, ori o companie mare din Focsani, te poti confrunta oricand cu problema angajatilor care fura din interiorul unei firme. Au existat multe cazuri in care s-au constat lipsa unor sume de bani sau a unor consumabile, fie ca au disparut pur si simplu, fie ca au fost declarate pierdute, vinovatii fiind chiar angajatii companiei respective. Criza economica a subtiat veniturile salariale ale angajatilor, a taiat din bonusuri sau sporuri, si a indemnat oamenii cu probleme financiare sa caute solutii, cele mai multe fiind ganduri necurate.

Pentru a preveni astfel de probleme cu angajatii si de asigura un mediu productiv la locul de munca, firmele pot opta pentru un serviciu de paza si securitate profesionist. Un astfel de serviciu este oferit de compania UMO Serv din Focsani, care asigura un sistem complex si sigur de paza si prevenire a furturilor printre angajatii firmelor cu activitate in Focsani sau in zonele limitrofe.

Concepul de paza si sistem integrat de securitate propus de UMO Serv Focsani se bazeaza pe:

–          O foarte buna verificare din partea agentilor UMO Serv pentru angajatii firmei care a solicitat serviciile firmei de paza. Angajatii trebuie verificati bine atat la intrarea in serviciu cat si la iesirea din serviciu. Daca acestia au obiecte de valoare sau unele care pot fi confundate cu cele din interior, acestea trebuie pastrate in vestiar sau intr-un loc bine pazit.

–          Instalarea camerelor de supraveghere in birouri la vedere, sau pot fi ascunse in detectori de prezenta sau in diverse obiecte. Aceste camere, mai ales cele la vedere, pot impiedica angajatii sa incerce sa fure de la locul de munca. Sistemele de monitorizare instalate de UMO Serv sunt cele mai eficiente si cele mai moderne de pe piata orasului Focsani.

–          Un plan de paza bine pus la punct propus de UMO Serv si aprobat de firma angajatoare. O astfel de politica stricta de paza si toleranta zero pentru angajatii prinsi la furat vor descuraja orice tentativa de sustragere a bunurilor financiare sau materiale ale firmei care se protejeaza cu un astfel de sistem de securitate eficient si elaborat.

–          Sondaje surpriza printre angajati facute de agentii de paza UMO Serv Focsani, fara preaviz. Acest lucru ii va descuraja sa faca lucruri gresite.

–          O permanenta comunicare intre compania de securitate UMO Serv si angajator. Lucrurile bine stabilite si intelese de la bun inceput vor crea o atmosfera pozitiva in firma.

Studiile arata ca aproape 40% din pierderile unei companii sunt datorate furturilor din randurile angajatilor si acest numar se poate micsora drastic daca se apeleaza la serviciile unei firme compente de paza.

Pentru firmele si companiile din Focsani aceasta compententa pentru paza si protectie este oferita la cel mai inalt nivel doar de UMO Serv. Cu un plan de paza bine gandit, cu resursele si pregatirea adecvata, UMO Serv poate realiza o securitate stricta pentru orice firma din Focsani sau zonele limitrofe, facand constienti angajatii de consecintele unui comportament inadecvat si poate preveni furtul din interiorul firmei dumneavoastra.