La TCV gasesti toate categoriile de asigurari de care ai nevoie

Oricand ai nevoie de servicii de brokeraj, TCV este cea mai buna alegere. Aici vei gasi toate categoriile de polite de care ai nevoie, de la cele personale, pana la variante profesionale. Intreaga experienta va fi dominata de profesionalism si atentie la detalii in asa fel incat fiecare aspect sa poata veni in avantajul clientului. Datorita acestei abordari, TCV a devenit unul dintre cei mai apreciati si solicitati brokeri de asigurari din Romania cu mii de contracte incheiate, al caror numar este in continua crestere.

De ce sa alegi TCV pentru a fi brokerul tau de asigurare de acum inainte?

Principalele beneficii care deriva din aceasta colaborare se concretizeaza sub aspect financiar. Mai exact, TCV isi concentreaza toate eforturile in vederea conturarii unei oferte cat mai vaste cu optiuni multiple puse la dispozitie de multiple societati. Mai exact, aduna in acelasi loc cele mai avantajoase polite disponibile, din toate categoriile existente, in asa fel incat in momentul in care trebuie sa faca o alegere, clientul sa poata opta pentru cel mai bun pret.

Diversitatea este, de asemenea, un aspect definitoriu pentru TCV. De-a lungul timpului au reusit sa propuna contracte de asigurari din toate domeniile. In acest fel stii ca daca ai nevoie urgent de o polita, aici e locul in care o poti obtine imediat, chiar daca nu se afla printre cele mai uzuale.

 

Asigurari auto

Fie ca vorbim de variantele RCA sau CASCO, toate sunt gandite in asa fel incat sa contureze un cadru cat mai sigur in trafic, sub aspect financiar. Asadar, evenimentele rutiere neplacute pot fi solutionate pe cale amiabila atunci cand soferii dispun de acest tip de acoperire. In calitate de broker asigurari RCA, TCV propune variante care sa contina clauze care vizeaza majoritatea categoriile de risc.

Broker de asigurari pentru locuinta

Asigurarea pentru proprietati si bunuri este, de asemenea, o necesitate si o dovada de responsabilitate totala. Exista foarte multe situatii in care aspectul sau integritatea unei locuinte pot fi afectate, iar costurile pentru reparatii ar putea atinge sume colosale. Cu ajutorul acestui document ai garantia ca la nevoie obtii tot suportul financiar de care ai nevoie.

Asigurari de sanatate

Confruntarea cu anumite afectiuni, accidente sau boli care necesita ingrijire medicala atunci cand te afli pe teritoriul unei tari straine poate genera costuri mult prea mari. De aceea este important sa calatoresti in conditii de maxima siguranta si sa dispui de o asigurare medicala de calatorie ori de cate ori parasesti tara.

Malpraxis

TCV poate fi catalogat si drept broker asigurari profesionale. Acest lucru se datoreaza faptului ca propune si optiuni destinate medicilor practicanti. Mai exact, un contract de malpraxis asigura despagubirile financiare aferente unei erori in timpul desfasurarii de practici medicale.