Inlocuirea tigarii clasice cu o tigara electronica

In ultimii ani fumatorii au inceput sa fie mult mai responsabili si sa inteleaga efectele negative ale fumatului asupra sanatatii. Pentru ca este un viciu la care renunti cu greu, s-au cautat o multime de alternative care mai de care mai potrivite. Tigarile electronice au reusit sa multumeasca milioane de persoane deoarece este un dispozitiv care se aseamana cu tigara clasica, dar este mult mai sanatoasa si lipsita de efecte adverse.

Persoanele care detin acest viciu isi doresc sa foloseasca un astefel de dispozitiv deoarece pot elimina o cantitate mare de aburi, efect similar cu cel al eliminarii fumului din plamani in cazul fumatului clasic. Vaperii cu experienta iti pot impartasi o lista lunga de motive pentru care au facut acest important pas in viata lor. Multi fumatori isi doresc sa renunte complet la acest viciu deoarece viata lor sociala este afectata in mod direct, sanatatea se degradeaza de la o zi la alta, iar mirosul hainelor, a mainilor si a gurii este greu de suportat de cei din apropiere.

Interdictia fumatului in spatiile inchise a condus mai multe persoane sa se orienteze spre o alternativa mai sanatoasa a fumatului clasic. Tigara electronica, dupa cum majoritatea cunosc acest lucru, sunt permise in spatiile publice deoarece aburii nu contin atat de multe substante toxice si nici nu au un miros neplacut.

Mai multe studii au aratat ca fumatorii fac pasul spre vaporizatoare deoarece sunt interesati de starea lor de sanatate. Acest rezultat este unul care ne bucura, aceasta forma de constientizare poate reduce semnificativ numarul cazurilor de cancer pulmonar sau alte afectiuni respiratorii. Alegand sa renunti la fumatul clasic iti poti salva viata ta si a celor din jurul tau.

Cum iti alegi prima tigara electronica?

Prima tigara electronica este destul de dificil de ales deoarece nu detii suficiente informatii despre aceste vaporizatoare. In functie de modul in care iti doresti sa folosesti acest produs trebuie sa tii cont de rezistenta bateriei, cantitatea de aburi pe care o poate elimina tigara, lichidul pe care sa-l alegi si nu in ultimul rand, design-ul e-tigarii.

Sunt o multime de magazine online care iti pot oferi modelele de tigari electronice de care ai nevoie, dar mai important decat atat este sa gasesti un personal pregatit si dispus sa-ti ofere cele mai utile sfaturi despre vaping. Vaperia.ro iti poate oferi consiliere in alegerea dispozitivului potrivit pentru tine, dar si in alte domenii legate de fumat. Personalul are o experienta de peste 7 ani, timp in care au acumulat informatii valoroase si au inteles modul de gandire al consumatorilor.