implant mamar

Implant Mamar Procedura

Operatia in urma careia vom avea un implant mamar se poate realiza in tara sau in strainatate. De preferat este sa o facem in strainatate, unde avem si servicii medicale de top, medici care stiu foarte bine ce au de facut si au la indemana tehnologii complexe pentru interventii cu 100% sanse de reusita.

Procedurile chirurgicale de insertie a implanturilor mamare au mai multe etape care le preced. La inceput se discuta cu pacientii si se stabilesc cele mai bune metode de interventie, se fac simulari legate de marimile dorite, se masoara zona de augmentat si se fac analize pentru a se vedea daca exista dificultati in folosirea implanturilor.

De la o varsta, cand suntem constiente de importanta unui aspect perfect in societate, incepem sa „umblam” la diverse parti ale corpului nostru pentru a arata cat mai bine si a ne simti bine cand ne uitam in oglinda. Una dintre schimbarile majore pe care le putem face pentru a arata bine chiar si la varste mai inaintate este marirea sanilor. Sanii mai mari si mai bine definiti sunt idealul femeilor moderne, procedurile medicale pentru marirea sanilor sunt sigure si nu mai sunt complicate, astazi tehnologiile moderne permit operatii care dureaza doar cateva minute.

operatie implant mamar                                                                                       

Daca toate lucrurile sunt bune si pacienta este de acord cu procedura pe care urmeaza sa o suporte se trece la operatia propriu-zisa. In realizarea implanturilor mamare se va tine cont si de greutatea pacientei, de forma corpului si de proportionalitate, de prezenta unor deformari anatomice in zona sanilor, care pot ingreuna procedurile. Pentru inceput se anesteziaza pacienta, se foloseste anestezia generala pentru ca medicii sa lucreze fara probleme si sa nu existe momente de panica pentru ca nu mai e suficient timp pentru inchiderea operatiei.

Implanturile trebuie inserate prin niste incinzii, acestea se fac rapid cu ustensile medicale specifice, dar doar in zonele ascunse ale sanului pentru a nu strica forma si aspectul acestuia de dupa operatie. Pozitionarea implanturilor poate fi una submusculara sau sub tesutul mamar, depinde de structura anatomica a sanilor si de ceea ce isi doreste pacienta.

La final se fac suturile si pacientele sunt scoase din anestezie, ajung la terapie intensiva pentru cateva ore. Dupa operatie in 24-48 de ore pacientele isi revin complet, se poarta bustiere speciale pentru a proteja zona si a o lasa se vindece. Cand s-au vindecat complet suturile sanii vor arata perfect si nu vor fi diferente intre cei naturali si cei cu implanturi.

implant mamar Turcia

Pentru operatii reusite si preturi bune puteti sa faceti operatiile in Turcia, o tara care ofera servicii medicale de top si are cei mai buni medici din partea aceasta de Europa, specializati in chirurgie estetica. Implanturile primesc garantie pe viata, preturile sunt si cu 50% mai mici in Turcia, spitalele au tehnologii de ultima generatie care garanteaza reusita operatiilor.

Clinica Ensar Duman are colaborari permanente cu toate clinicile si spitalele estetice importante din Turcia si poate asigura pachete complete de servicii la cele mai avantajoase preturi. Turismul medical poate fi solutia cea mai buna si mai eficienta pentru a avea si sani mai mari si a beneficia si de o vacanta intr-o tara interesanta. Ensar Duman va asigura suport permanent pentru toti pacientii care pleaca in Turcia, se va asigura si traducere, supraveghere medicala si interventii in baza unor protocoale stricte, suport telefonic non-stop.

Pachetele de turism medical propuse de clinica vor avea incluse si vizite ale Instanbulului dupa externare si inainte de revenirea in tara. Camerele de hotel si biletele de avion pot fi rezervate la preturi bune tot prin intermediul clinicii din Bucuresti pentru o experienta de cinci stele in Turcia si acces la cele mai bune servicii medicale.