Idei de transformare a mansardei tale

Mansarda este un loc special al casei care sporeste functionalitatea locuintei si care va ajuta sa aveti mai mult spatiu. Va puteti transforma mansarda intr-o multime de spatii functionale pentru acasa. Daca aveti nevoie de un spatiu fie pentru un dormitor, birou, camera de joaca, baie sau biblioteca, renovarea mansardei este cea mai buna modalitate de a crea acel spatiu. Avem cateva idei care va pot ajuta sa determinati in ce spatiu functional puteti renova mansarda.

Camera de joaca

Copiilor le place intotdeauna un loc unde se pot juca liber. Cu toate acestea, acel spatiu lipseste in unele case. O mansarda poate fi o camera de joaca perfecta pentru copiii tai. Are nevoie doar de cateva renovari. Culoarea vopselei unei camere de joaca trebuie sa fie deschisa si vesela. Izolarea podelei este esentiala pentru a mentine copiii intr-un mediu incalzit, in orice moment. Ar trebui sa existe si dulapuri de depozitare pentru jucarii.  Puteti cumpara corpuri de iluminat si produse pentru reteaua electrica de la Spin Comexim sau Instalmen si cu siguranta veti avea lumina optima pentru camera copilului.

Dormitor

Familiile continua sa creasca si se simte nevoia de mai multe dormitoare. Puteti crea un dormitor intr-o mansarda. Un dormitor la mansarda va fi grozav. Iluminatul trebuie sa fie prietenos pentru a imbunatati intreaga experienta a unui dormitor.

Sala de jocuri

O familie are nevoie de timp impreuna si unul dintre cele mai bune moduri de a petrece acest timp, este prin jocuri. Puteti renova mansarda intr-o sala de jocuri unde puteti petrece timp cu prietenii si familia. O sala de jocuri va fi functionala, cu spatiu de depozitare, podea moale si spatiu pentru depozitarea bauturilor.

Baie

Baile limitate devin o provocare in unele case. Cu o baie la mansarda, trebuie sa va ganditi la instalatii sanitare noi, la electricitate si, de asemenea, la instalarea unor elemente precum dusul si cazile.

Birou

Cel mai bun spatiu pentru a avea un birou este un loc linistit. O mansarda va fi un spatiu bun pentru birou, deoarece este departe de centrul casei unde se desfasoara toate activitatile. Un birou la mansarda va fi un mediu linistit pentru a avea rezultate productive in munca. Culoarea vopselei nu trebuie sa distraga; iluminarea ar trebui sa fie reglabila.

Home theater

Ce spatiu ar putea fi un home-theatre mai bun decat mansarda? Renovarea mansardei intr-un home theater trebuie sa includa o zona de relaxare, cabluri pentru componente electrice, caracteristici de imbunatatire a sunetului si spatiu pentru bauturi.

 

 

Biblioteca

La fel ca in cazul unui birou, o biblioteca este bine de amplasat intr-un mediu linistit. Iluminatul unei biblioteci de mansarda ar trebui sa fie reglabil, pentru a se potrivi diferitelor perioade ale zilei. O unitate de perete cu rafturi de carti este de mare importanta, de altfel. Un covor va aduce un sentiment confortabil in timp ce va bucurati de lectura in biblioteca de la mansarda.

Apartament

Spatiul mansardei va fi locuibil dupa renovare. Puteti obtine un venit inchiriind spatiul nou obtinut. Renovati mansarda si adaugati caracteristici specifice astfel incat camera sa fie autonoma si ideala pentru inchiriere. Adaugati o baie, o chicineta, spatiu de depozitare si mobilier pentru a fi o zona de zi functionala.