Gazonul artificial garantează un aspect realist pentru terenurile sportive

Gazonul artificial garantează un aspect realist pentru terenurile sportive

Gazonul artificial poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații rezidențiale, dar o industrie în care iarba sintetică este foarte importantă este industria  sportivă.

Fibrele sintetice rezistă daunelor datorită flexibilității lor.

Iarba artificială a evoluat de la o alternativă sintetică la una care imită din ce în ce mai bine aspectul natural. Fibrele de înaltă calitate și componentele produsului garantează un aspect realist pentru peluze iar cele mai important este că, acestea rămân verzi tot anul.

Spre deosebire de un gazon natural, un gazon artificial nu are nevoie să fie tuns, udat sau fertilizat, nici pulverizat cu insecticide pentru întreținere. Acest lucru are ca rezultat, desigur, un impact scăzut asupra mediului.

Un teren sportiv acoperit cu iarbă artificială poate fi utilizat aproape nelimitat, iar costurile de întreținere sunt minime.

Spre deosebire de iarba reală, gazonul sintetic nu se deteriorează din cauza condițiilor meteorologice externe, cum ar fi ploaia sau lumina puternică a soarelui.

Iarba artificială este una dintre cele mai importante suprafețe sportive. Suntem obișnuiți să-i acordăm importanță atunci când vedem că este folosită în unele competiții de nivel superior, cum ar fi UEFA Champions League.

Gazonul sintetic este utilizat și pentru suprafețe sportive în care se practică diverse sporturi precum fotbal, handbal, volei, tenis, baschet, sporturi practicate de profesioniști sau de amatori.

Hattrick Sport din Rădăuți este un nume important în domeniul amenajărilor de baze sportive cu gazon artificial.

Societatea lucrează cu cele mai avansate materiale care asigură clienții că primesc un produs de calitate premium la un preț accesibil.

Viziunea celor de la Hattrick Sport este ca oricine să se poată bucura de un teren de sport adecvat pentru practicarea jocurilor sportive,  atât iubitorii sportului de performanță cât și cei care practică sportul ca motiv de recreere, antrenament fizic sau socializare.

Experiența dobândită din anul 2008 în domeniul amenajării terenurilor de sport cu gazon sintetic, calitatea terenurilor efectuate cu material premium și cei peste 450 de clienți multumiti, îi recomandă pe profesioniștii de la Hattrick Sport.

Cei care au nevoie de o ofertă de preț personalizată pot lua legătura cu specialiștii Hattrick Sport la numerele de telefon 0722112333, 0763687782 sau 0725875787 iar aceștia le vor oferi cea mai potrivită soluție care le poate satisface nevoile legate de amenajarea unei suprafețe sportive.