okflora

Flori criogenate si trandafiri criogenati

Este dificil sa nu fii de acord cu faptul ca trandafirii rosii sunt unii dintre cele mai frumoase si, fara indoiala, cele mai populare flori. Aroma infierbantata, forma rafinata si varietatea de nuante de la stacojiu stralucitor pana la visiniu profund, vor transforma inima oricui. Nu exista nicio alta floare pe lume care sa fie asociata cu atat de multe legende si, la fel nu exista nicio femeie care sa nu fie fericita cand primeste trandafiri rosii cadou. Probabil ai auzit deja despre limbajul florilor – simbolismul speciilor si al nuantelor, datorita caruia poti spune multe fara a rosti niciun cuvant.

Trandafiri rosii

Prezentand trandafiri rosii cadou, transmiti un mesaj secret si criptat unei persoane. In centrul limbajului florilor se afla intotdeauna un trandafir rosu, care poate spune despre sentimentele, intentiile si dorintele tale. Trandafirul rosu este un simbol al pasiunii si al iubirii arzatoare. Forma florii in sine conteaza si ea. Se crede ca mugurii simbolizeaza sentimentul nasterii si, prin urmare, poate reflecta dragostea care tocmai a luat nastere. Iar daca floarea infloreste deja, reflecta pasiunea. Daca vrei sa comunici dragostea reciproca si apropierea a doua inimi iubitoare, ofera-i iubitei tale un buchet de trandafiri rosii si albi.

Trandafir criogenat

Vesnicia florilor proaspete nu a fost inca inventata. Insa un trandafir criogenat care poate sta un sfert de secol fara sa se ofileasca pot fi acum gasit in floraria online okflora.ro. Intregul secret consta in inghetarea speciala a florilor.Procesul de inghetare dureaza de la trei pana la cinci saptamani. Astfel de trandafiri criogenati pot fi obtinuti prin inghetarea criogena la temperaturi sub 85 de grade. Apa continuta in floare ingheata la nivel molecular. Fiecare trandafir criogenat arata perfect. Pentru a crea un trandafir frumos, se tine cont de starea tulpinii, a frunzelor si a petalelor. Trandafirii criogenati  necesita ingrijiri speciale. Principalul lucru este sa nu ii pastrezi in conditii de umiditate ridicata sau la soare, insa nu trebuie sa fie udati si nici sa le schimbi apa. Un astfel de trandafir criogenat si rafinat, va sta in permanenta intr-un balon de sticla.

Flori criogenate

Iti aduci aminte de Micul Print din povestea omonima a lui Antoine de Saint-Exupery? Printul si-a tinut cu grija iubitul trandafir sub sticla, ceea ce simbolizeaza o atitudine de reverenta, protectie si dorinta de a pastra dragostea si frumusetea pentru totdeauna. Florarii care au inventat flori criogenate intr-un balon de sticla, au fost, de asemenea, inspirati de o floare magica dintr-un basm cunoscut, Frumoasa si Bestia. Un trandafir arzator aruncandu-si petalele, simboliza dragostea, pe care bestia ar fi trebuit sa o gaseasca. Prin urmare, in interiorul multor cupole de sticla se adauga cateva petale cazute. O floarea asezata sub un clopot de sticla, este un simbol al iubirii credincioase pe care vrei sa o pastrezi pentru totdeauna. Esenta unui trandafir criogenat intr-un balon de sticla, este de a capta sentimentele in acest moment si de a le pastra timp de multi ani. Un astfel de cadou, vorbesti despre intentia de a iubi si proteja persoana iubita pentru totdeauna.