okflora

Florarie online cu buchete de flori deosebite

Florile sunt una dintre cele mai elegante modalitati de a aduce bucurie unei persoane dragi, respectabile si semnificative. Compozitiile de trandafiri, orhidee, lalele sunt capabile sa inveseleasca, sa aduca un sentiment de sarbatoare si sa exprime o atitudine tandra. OkFlora este o florarie online din care poti comanda buchete de flori deosebite. Florarii profesionisti vor crea o compozitie rafinata pentru orice ocazie speciala.

Din istoria buchetului

Cuvantul „buchet” provine din limba franceza, si tradus inseamna „o compozitie frumoasa de flori adunate”. Primele buchete erau mici. Au fost folosite pentru a decora rochiile femeilor si butoniera costumelor pentru barbati. Odata cu popularitatea in crestere a buchetelor decorative, au aparut soiuri si stiluri noi. Oameni din diferite tari au fost atrasi de frumusetea originala a trandafirilor si de posibilitatea unei abordari creative, de a crea buchete de flori armonioase. Floraria online OkFlora iti poate oferi o gama larga de buchete de flori de diferite tipuri.

Optiuni de buchete de flori

Aspectul clasic al buchetului rotund este universal si potrivit pentru ocazii speciale: nunta, zi de nastere, aniversare, data, pentru cadoul profesorului. Catalogul florariei online contine buchete rotunde de trandafiri cu lavanda, frezie, hortensie si alte flori.

Optiunea liniara este adesea oferita barbatilor. In exterior, pare o compozitie alungita pe verticala si se distinge prin severitate si concizie. Un buchet liniar va fi o alegere buna pentru o aniversare, pentru un profesor, frate, tata, unchi.

Compozitiile sferice au un aspect original si un nume special – Biedermeier. O caracteristica a acestei optiuni, este combinatia neobisnuita de culori in inaltime. Ca urmare a muncii florarilor, se obtine o bila cu o suprafata de flori stralucitoare si parfumate. Biedermeier este adesea folosit la nunti si interioare festive.

Buchetele in cascada sunt, de asemenea, deosebite. Sunt folosite pentru a decora ceremonii de nunta, zile de nastere si petreceri corporate. Mai deosebit de spectaculoasa este combinatia de trandafiri cu cale cazatoare, lalele si crepepers cu frunze mici. O mireasa cu un astfel de buchet original, arata impresionant, elegant si foarte placut din punct de vedere estetic.

Cum sa alegi buchete de flori

Alegerea unui buchet de flori este un proces responsabil care necesita o atentie deosebita. Simplificarea cautarii unui buchet de flori, tine de  preferintele umane. De o importanta deosebita sunt trandafirii prezentati ca un mesaj personal. Se crede ca trandafirii albi sunt un simbol al unei declaratii de dragoste, in timp ce trandafirii rosii inseamna iubire pasionala, iar galbeni dorinta unei intalniri in secret.

Conform sfaturilor florarilor, pentru fetele tinere trebuie sa alegi flori rafinate in nuante deschise. Poti prezenta margarete, lalele, crini, orhidee, bujori si trandafiri rosii iubitei. Pentru doamnelor de varsta mijlocie sunt potriviti trandafirii magnifici si vibranti,  hortensiile, freziile etc. Pentru o intalnire, ar trebui sa alegi un buchet de trandafiri elegant, format din 3-5 flori. Optiunile solemne pentru sarbatorile oficiale se disting printr-un aspect restrans, elegant. In cazul unei aniversarii, poti alege compozitii cu numarul de flori corespunzator numarului de ani a sarbatoritului. Cu toate acestea, este important sa ai in vedere numarul de flori, care trebuie sa fie obligatoriu impar. Florile oferite persoanelor  creative, cum ar fi  actori, muzicieni, artisti – se disting prin nuante luminoase, forme originale si prezenta plantelor exotice.