Florarie online Bucuresti vs. Florarie stradala Bucuresti

Daca ti-ai propus anul acesta sa iti deschizi o afacere si sa devii antreprenor o idee buna si profitabila ar fi sa iti pui pe picioare o florarie online in Bucuresti. Lumea cumpara flori poate la fel de des cum cumpara haine sau mancare, depinde de fiecare si de preferintele lui. Ai n ocazii in care poti darui flori, ai nevoie de flori si pentru evenimente, deci nu vei duce lipsa de clienti care vor fi dispusi sa plateasca destul de mult pe flori de calitate.

Sunt doua variante aici: florarie online, cum e Floraria de Vis, sau florarie offline. Care e mai buna? Depinde. Floraria offline vine din start cu avantajul fizic, mergi la ea, vezi florile de aproape, le analizezi, le mirosi, ai spatiu mai mare unde poti sa le compari. In florarie gasesti si consultanti pe care ii poti intreba pe loc ce doresti, nu astepti sa ti se raspunda. Vezi de asemenea aranjamente, ti se poate arata si live cum anume se ocupa echipa de acolo de florile pe care le vei primi, ce poate face pentru tine, serviciile sunt personalizate de cele mai multe ori.

florarie online bucuresti

Dar pentru o florarie offline ai nevoie de sediu fizic, de depozitare, de angajati, de mobilier, de publicitate destul de multa si promovare inteligenta ca sa ajungi la publicul tinta. Multa lume s-ar putea sa nu ajunga la tine daca esti prea departe cu floraria, daca nu ai sediul intr-o zona circulata. Investitia initiala e mai mare, iar amortizarea depinde foarte mult de serviciile tale si de clientii pe care reusesti sa ii ai, de vanzarile pe termen mediu.

Floraria online are un avantaj major: e online. Nu ai sediu fizic, nu ai nevoie de multi angajati, de mobilier, de spatii de depozitare, comanzi cand primesti comenzi, ai flori proaspete mereu. Poti rezolva si problema relatiei directe cu un consilier, vanzator, ai Call Center si e-mail, chat, telefon, oricine doreste te poate contacta si primeste raspunsurile pe loc. Pe site-urile florariilor online de tipul Floraria de Vis, poti afisa oricat de multe flori, ai rafturi virtuale suficiente pentru a putea sa le oferi clientilor florile de care au nevoie, sa le vada si sa le compare.

Comenzile se plaseaza imediat, livrarile sunt rapide, prin curierat, platile sunt rapide, cu un card sau direct la destinatar, la expeditor, ai toate avantajele posibile pe care le poti oferi clientilor. Cu o florarie online nu mai e nevoie sa te duci mereu la lucru intr-o anumita zona, lucrezi de acasa, ai timp si pentru alte lucruri, sistemul de management al site-urilor e intuitiv si e foarte usor de controlat totul din cateva click-uri. Automatizarea comenzilor si a interactiunii cu site-urile este un alt avantaj pe care il ofera afacerile online, interventia ta e minima si rezolvi doar ce probleme apar.