Esti gata sa faci videochat in Bucuresti, „taramul“ tuturor posibilitatilor?

Capitala Romaniei devine, tot mai mult, si capitala mondiala a industriei de divertisment online pentru adulti. Ca model de videochat Bucuresti, ai toate sansele sa te afirmi si sa obtii castiguri impresionante, intr-una dintre locatiile puse la dispozitie de firme prestigioase din domeniu.

Bucuresti Unirii – spatiu impresionant, dotari de exceptie

Situat in cladirea City Business Center din zona Piata Unirii, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, Studio-20.ro, are o suprafata de 1 500 de metri patrati. Pe langa cele 25 de camere de lucru dotate cu tehnologie de ultima ora si decorate fastuos, exista si zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

videochat Bucuresti – Studio 20

Cea mai buna dovada a profesionalismului echipei care lucreaza aici consta in succesul obtinut de-a lungul timpului de modele. Ele au castigat atat sume importante de bani, cat si premii prestigioase pe plan international. De exemplu, fata care a lucrat cu pseudonimul Cristiana Moore a castigat trofeul „Best Non Adult Model“ la Barcelona, iar Zeya Brunette a obtinut premiul pentru „Best Video Teaser“ la Mamaia.

Bucuresti Victoriei – cele mai inalte standarde de calitate
Un alt mare studio de videochat din Bucuresti isi desfasoara activitatea in doua tronsoane diferite ale cladirii de birouri Victoria Business Center, unul cu vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Aici se afla 20 de camere de lucru intinse pe o suprafata generoasa, de peste 25 de metri fiecare. Decorurile sunt diverse, existand atat dormitoare romantice, cat si biblioteci, bucatarie, dus sau spatiu de birouri, astfel incat sa devina posibila implinirea celor mai diverse fantezii ale membrilor site-urilor de divertisment online pentru adulti.
Intregul spatiu este rezultatul muncii unei echipe de constructori si designeri profesionisti, care timp de trei luni s-au depasit pe ei insisi, astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, atat din punct de vedere vizual, cat si functional.

Double D – experienta succesului

Double D, cu sediul pe Splaiul Independentei, nr. 291-293, este manageriat de doua dintre cele mai de succes fete care au lucrat ca model de videochat in Bucuresti si care acum isi impartasesc experienta si cunostintele dobandite celor care doresc sa aiba o evolutie asemanatoare.

Devious Angel a castigat premiile „Best Live Cam Model Personal Site“ la Barcelona, „Best Webcam Model“ la Los Angeles si „Best Entertainer“ la Mamaia, in timp ce Raquelle Diva a fost premiata cu trofeul „Best Live Cam Model“ la Praga.

Sub indrumarea lor, fiecare fata poate spera sa ajunga la incasari de peste 10 000 de dolari pe luna si sa isi indeplineasca rapid toate obiectivele.

Eva Agency – studio specializat Flirt4Free

Daca lucrezi aici, ai sansa de a fi pregatita de Eva, cel mai bun model de videochat din Bucuresti si din lume pe site-ul Flirt4Free, unde a generat incasari de peste 2 500 000 de dolari si a obtinut 4 premii Hall of Fame. Exemplul ei nu este unic, deoarece si alte fete care si-au desfasurat activitatea in acest spatiu au castigat peste 35 000 de dolari intr-o singura zi!

Indiferent in care dintre aceste locatii alegi sa faci videochat Bucuresti, sansele tale de a obtine succesul sunt maxime. Odata ce incepi aceasta cariera, pasesti pe un taram al tuturor posibilitatilor, unde o viata de basm se transforma in realitatea de zi cu zi!