Epilează-te profesionist, chiar la tine acasă

Una dintre procedurile de înfrumusețare pe care reprezentantele sexului frumos o practică cu religiozitate în fiecare lună, sau chiar mai des, este și îndepărtarea părului nedorit de pe anumite porțiuni ale corpului. Există numeroase metode prin care poți să scapi de părul în exces, dar una dintre cele mai eficiente, și chiar ieftine, este cea care implica folosirea de ceara epilat.

Ceara trebuie încălzite înainte de epilare

Deși foarte eficientă, epilarea cu ceară caldă are însă și unele dezavantaje: este foarte dureroasă și dificil de realizat acasă. De aceea, multe femei folosesc benzile de ceară rece sau aleg să meargă la un salon de înfrumusețare pentru o ședință de epilat. Din fericire, nu mai este cazul acum, deoarece ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o ședință profesionistă de eliminare a părului în exces, realizată chiar la tine acasă.

După cum știi, înainte de a fi folosită, ceara trebuie adusă la o anumită temperatură. Nu mai este cazul să procedezi precum în urmă cu câțiva ani, să încălzești ceara pe aragaz, în oale cu apă caldă. Acum totul este mult mai simplu, pentru că poți utiliza un decantor ceara. Cu ajutorul acestuia ceara ajunge mult mai ușor la temperatura optimă la care poate fi folosită, ceea ce înseamnă că epilatul va fi mult mai simplu așa.

Avantajele folosirii unui decantor ceară

La prima vedere, poate nu îți dai seama cât de mult de ajută un decantor ceară, și probabil te gândești că te poți descurca foarte bine și fără el. Lucrurile nu stau chiar așa, și vom încerca să îți prezentăm, pe scurt, câteva dintre avantajele acestuia.

Reduce timpul epilării

Atunci când se realizează în cele mai bune condiții de igienă și siguranță, o ședință de epilat nu doar că ar trebui să dureze foarte puțin, ci și riscul de a suferi de iritații, afecțiuni cutanate sau arsuri ar trebui să fie unul minim. Aici intervin decantoarele de ceară profesionale: sunt foarte ușor de utilizat, se ajunge ușor și rapid la temperatura ideală de aplicare, iar ceara nu este nevoie să fie reîncălzită. Din acest motiv nu doar că vei termina mai repede cu îndepărtarea părului nedorit de pe anumite zone ale corpului, dar nu vei avea parte nici de acele neplăceri despre care ți-am amintit mai sus. Poate fi ceva mai bun de atât?

Separă ceara de firele de păr

Pentru că sunt dotate cu un mecanism sofisticat, un decantor ceară profesională are capacitatea de separa firele de păr de ceară. În acest fel, ești sigură că sunt respectate condițiile de igienă, dar și de rezultatele excelente obținute, care te vor face să nu mai apelezi niciodată la o ședință de epilare profesională dintr-un salon cosmetic.

Ceara poate fi refolosită

Un decantor ceară profesional nu are voie să lipsească din kit-ul tău de epilare acasă. Cu ajutorul lui ceara poate fi refolosită, ceea ce înseamnă că ajungi mai ieftin. Termostatul cu care este dotat acesta te ajută să reglezi temperatura cerii pentru o aplicare ușoară, dar și o smulgere mai puțin dureroasă, și fără trauma pentru piele. De asemenea, există chiar și unele modele de decantoare care sunt prevăzute și cu capac din plastic, ceea ce protejează ceara pentru nu fi infectată cu unele particule din aer.

Nu te simți stânjenită

Multe femei se simt stânjenite atunci când merg la epilat la un salon cosmetic, în special atunci când vine vorba despre îndepărtarea părului nedorit din zone mai… delicate. Cu ajutorul dat de aceste decantoare nu vei mai fi nevoită să mergi la cosmeticiană, ci vei reuși singură să scapi de părul nedorit, rapid, eficient, și mai ales, fără dureri mari sau iritații și arsuri.