Echipă de specialiști în medicină.

Clinica Menta Life, cu o prezență de aproximativ trei ani pe piața serviciilor medicale din Satu Mare, se concentrează pe pacient și oferă o gamă largă de specialități medicale și terapii de înaltă calitate. Echipa de specialiști este instruită în proceduri și tratamente moderne, iar aparatura medicală de ultimă generație este folosită în clinică.

Clinica oferă servicii în domenii precum psihiatrie, psihoterapie, psihiatrie pediatrică, terapie complementară, psihologie, dezvoltare personală, cardiologie, diabet și boli de nutriție, pneumologie, reumatologie, endocrinologie și medicină internă. Echipa este formată din medici bine pregătiți și au acces la tehnologii inovatoare, în special în domeniul psihiatriei, reprezentând o noutate în zona de nord-vest a țării.

Clinica MentaLife oferă servicii de psihiatrie pentru copii și adulți, inclusiv psihoterapie individuală, de grup și tratament pentru traume, utilizând aparatură medicală certificată din SUA. De asemenea, oferă servicii de cardiologie, reumatologie și altele, cu abordări terapeutice noi, în conformitate cu tendințele actuale din străinătate.

Un aspect important este abordarea integrativă și calitatea vieții pacienților, cu accent pe sănătatea mentală și somatică, având în vedere interconexiunea dintre ele. Managerul clinicii, dr. Cătălin Cismaş, subliniază importanța de a cere ajutorul specialistului și de a se concentra pe nevoile personale pentru a asigura o calitate mai bună a vieții.

Cu problemele cardiace și bolile depresive pe primul loc în frecvență la nivel mondial, clinicile precum Menta Life au un rol crucial în oferirea serviciilor de sănătate mentală și somatică de înaltă calitate.

Citeste tot: http://www.informatia-zilei.ro/sm/de-3-ani-mentalife-satu-mare-aduce-in-centrul-preocuparilor-sale-pacientul-si-nevoile-sale/.