De unde putem cumpara echipamente grele

Inca din 1994 am incercat sa dezvoltam un domeniu care nu parea foarte promitator la acea vreme in Romania, dar incetul cu incetul, piata de stivuitoare si de baterii pentru acestea s-a dovedit a fi chiar provocatoare si in plina expansiune. Nu este usor sa incepi o astfel de afacere de la zero, dar datorita expertizei noastre, am reusit sa ajungem in punctul in care portofoliul vorbeste pentru noi.

Ne-am extins serviciile, cunostintele, dar bineinteles si afacerea intr-un ritm dinamic. Acesta este si motivul pentru care putem spune cu incredere ca ne numaram printre cei mai de incredere dealeri de stivuitoare din Romania. Daca vrei sa afli mai multe despre noi si despre inceputurile acestei companii, poti gasi mai multe detalii pe pagina www.vectra.ro.

Serviciile si produsele noastre

Inceputurile noastre au fost modeste, dar am reusit sa ne extindem considerabil aria de lucru si produsele, am incheiat contracte cu unii dintre cei mai renumiti producatori si am ajuns in punctul in care putem prezenta clientilor nostri o gama impresionanta de servicii printre care se numara:

  1. Vanzarea de echipamente de specialitate noi sau la mana a doua pentru ridicarea si manipularea marfurilor sau obiectelor cu o greutate considerabila. De la motostivuitoare Diesel sau pe baza de gaz petrolier lichefiat, pana la transpalete electrice sau manuale, iti punem la dispozitie o serie intreaga de echipamente menite sa iti usureze munca semnificativ.
  2. Vanzarea de piese de schimb precum baterii, anvelope, furci, redresoare sau alte consumabile si accesorii de baza pentru stivuitoare. Printre accesorii se pot numara lamele de zapada care sunt de un real ajutor, clamp sau cupe pentru domeniul constructiilor. Colaboram doar cu marci de renume in ceea ce priveste aceste piese de schimb, iar principalii nostri furnizori sunt Midac si Enersys.
  3. Inchirierea de echipamente fie pe perioade mai scurte, fie de pana la 5 ani. In acest timp ai parte de cele mai bune stivuitoare si piese de ridicare si manipulare din domeniu. Suntem ambasadorii exclusivi ai marcii Yale si de asemenea, comercializam si branduri precum Bravi sau MasterMover. Nu lasam niciun detaliu sa ne scape si asiguram cea mai buna calitate pentru clientii nostri.
  4. Service de reparatii si mentenanta pentru produsele din categoria stivuitoarelor. Asiguram revizii si reparatii in multiple locatii din tara printre care Bucuresti, Bacau, Timisoara si Cluj. Suntem mereu pregatiti sa intervenim acolo unde este nevoie de noi si avem tot echipamentul necesar sa o facem ca la carte.

Intra pe site si descopera o echipa de profesionisti dornici sa ridice standardele calitatii in domeniul stivuitoarelor prin serviciile si produsele pe care le propunem clientilor nostri. Nu ezita sa ne contactezi, online sau telefonic daca ai nelamuriri sau doresti mai multe informatii despre ofertele noastre.