De ce unghiile cu gel sunt o alegere buna

Cu stilul de viață modern de astăzi, un regim de frumusețe bun este unul dintre lucrurile de care fiecare femeie are nevoie pentru a obține încredere. Un individ care este bine îngrijit este plăcut la privit și devine subiect de invidie și admirație printre mulți. Când vine vorba de mâini și picioare, unghiile cu gel sunt cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru întreținerea unghiilor atractive.

Unghiile cu gel au devenit o opțiune populară pentru femeile moderne când vine vorba de îmbunătățirea unghiilor, în special în rândul celor care sunt conștiente de modă. Motivul principal pentru aceasta este că unghiile cu gel conferă perfect aspectul natural, sănătos și strălucitor, factori care lipsesc în cazul extensiilor acrilice. Acestea fiind spuse, se potrivesc aspectului zilnic șic și bine îngrijit pe care doresc să-l obțină femeile.

Gelul pentru unghii este compus din compuși preamestecați, inodori și întăriți, cu textură asemănătoare gelului. Ele pot fi aplicate direct și apoi întărite sub lumină UV timp de aproximativ 2-3 minute.

Avantajele folosirii unghiilor cu gel

În comparație cu fibrele și acrilicele, unghiile cu gel sunt mult mai superioare deoarece sunt inodore și întrețin puțin. Sunt preferate de majoritatea femeilor datorită flexibilității și aspectului mai natural. Acrilicele tind să se spargă și să se ciobiască, ceea ce necesită, de asemenea, vizite la salon la fiecare 2-3 săptămâni. Cu gelurile, vei putea economisi timp, bani și întreținere.

Unghiile cu gel sunt mai strălucitoare, mai subțiri și se fixează mai bine pe unghii în comparație cu acrilicele. De asemenea, nu devin gălbui în timp. Deoarece nu sunt absorbante, poți fi sigur că unghiile tale vor fi protejate de mucegai și infecții fungice, care este problema comună cu alte tipuri de îmbunătățiri și chiar au naturale.

Sunt concepute pentru a fi versatile. Pot fi sculptate cu ușurință pe orice formă de unghii, aplicate cu fibre și acril pentru un plus de rezistență sau folosite ca alternativă pentru repararea unghiilor.

Sunt opțiunea perfectă pentru oricine dorește o soluție permanentă și fără probleme pentru unghii.

În comparație cu alte tipuri de metode de îmbunătățire a unghiilor, gelurile rămân cu siguranță mai mult timp. Acestea fiind spuse, vei putea economisi multă energie și timp pentru a-ți păstra unghiile frumoase, vezi pe site-ul mineralium kit de unghii .

Gelurile nu implică lipici pentru aplicare. De asemenea, întrețin și protejează eficient unghiile de apariția oricărui tip de daune cauzate de crăpare și ridicare.

Sunt foarte asemănătoare cu unghiile naturale când vine vorba de manipulare. Ele pot fi tăiate și pilite în funcție de preferințele dvs., fără să vă faceți griji că vor fi sparte sau sparte.

Gelurile se îndepărtează cu ușurință, ceea ce necesită doar pilire, spre deosebire de procesul de îndepărtare implicat cu acrilicele care necesită acetonă periculoasă. Acetona poate fi periculoasă pentru paturile unghiilor, ceea ce nu trebuie să vă faceți griji în cazul gelurilor.
Avantajele folosirii unghiilor cu gel sunt nelimitate. Având în vedere toate beneficiile pe care le poți câștiga cu ele, ele sunt, evident, cea mai bună opțiune când vine vorba de îmbunătățiri atractive ale unghiilor.