De ce sa alegi uleiuri cu amprenta neutra de carbon pentru masina ta?

Uleiurile cu amprenta neutra de carbon constituie ceea ce ai nevoie pentru functionarea optima a motorului masinii tale. Este un produs ce are o eficacitate mare de protectie asupra motorului si de asemenea este bland cu mediul inconjurator, deoarece are emisii reduse de co2. Daca vrei sa ai grija de autoturismul tau in cel mai bun mod, incepi prin folosirea unui lubrifiant de calitate pentru motor. Se cunoaste faptul ca masinile polueaza si ca gradul de CO2 emis de acestea in natura este foarte ridicat, tocmai de aceea este bine sa folosim produse ce incearca sa sustina mediul inconjurator si sa contribuim pe cat posibil la reducerea efectului de sera in admosfera. Uleiurile cu amprenta neutra de carbon sunt de departe cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de folosirea unui produs de calitate.

Cum poti sa ai grija de masina ta

Cand vine vorba despre autoturismul personal, ne gandim sa il folosim cat mai mult timp, fara sa fim nevoiti sa apelam la mecanic prea des. Daca si tu vrei sa pastrezi masina ta pentru multa vreme fara sa cheltui multi bani pe reparatii, atunci invata sa ai grija de ea in mod constant.

Fa schimburile la timp – atat schimbul de ulei cat si schimbul filtrelor de aer, polen etc. Foloseste uleiuri cu amprenta neutra de carbon pentru motorul masinii.

Acorda atentie presiunii din anvelope – anvelopele nu trebuie sa fie nici prea umflate dar nici prea slab umflate, tocmai de aceea e bine sa verifici constant presiunea din acestea. O anvelopa cu un grad scazut de aer in interior, poate duce la consum mai mare de benzina sau uneori, la accidente.

Curatenia interiorului cat si exteriorului masinii este obligatoriu dar de asemenea si observarea in bord a oricarei atentionari (beculet aprins)!

De ce sa alegi uleiurile Shell?

Iti recomandam ulei de motor cu amprenta neutra de carbon care sa te ajute sa conservi atat mediul cat si propriul vehicul. Specialistii Shell se implica in fiecare an in proiecte de cercetare amanuntita astfel incat sa iti poata oferi cele mai bune produse de pe piata, care sa combine atentia si grija fata de mediu cu grija fata de propria masina.

In plus, Shell asigura si asistenta post vanzare pentru ca fiecare cumparator sa poata avea toate informatiile si tot ajutorul necesar, pentru a-si intretine corect masina. Emisiile de carbon sunt unele dintre cele mai poluante surse de distrugere a mediului, iar cu noul ulei masina ta va functiona curat si eficient. Daca esti interesat de mediu si de sanatatea ecosistemelor, atunci poti face parte din echipa Shell cumparand cele mai bune uleiuru fara amprenta de carbon.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.