De ce este mai speciala oglinda baie?

Oglinda din baie este una dintre cele mai importante din toata casa. Mai ales daca ai o locuinta mica atunci probabil este si singura pe care o ai. De asemenea, este si primul obiect cu care intri in contact din momentul in care deschizi usa. Daca stilul, dimensiunea si amplasamentul la o oglinda baie sunt mai mult detalii legate de propriile preferinte, pe langa acestea trebuie sa mai iei in calcul si rezistenta la umezeala si materialele din care este fabricata oglinda baie.

Oglinda din baie mai mult decat un simplu element decorativ

Unele modele de rame decorative precum cele din lemn sau metal nu sunt rezistente la apa si umezeala excesiva. Lemnul si metalul pot sa fie tratate pentru a rezista la conditiile la care sunt expuse in baie insa, trebuie sa acorzi atentie atunci cand le achizitionezi sa fie mentionat ca sunt tratate si rezista. Este important sa pui accent pe calitate chiar daca este vorba despre o simpla oglinda baie. Astfel, nu vei mai avea probleme si nu va trebui sa inlocuiesti oglinda dupa scurt timp de la achizitie.

Rolul oglinzilor nu este numai cel functional. Ele sunt ideale pentru a crea senzatia unui spatiu mai mare. De asemenea, poti sa folosesti o oglinda baie pentru a directiona lumina naturala in interiorul baii. In cazul in care in baie nu exista lumina naturala suficienta, este recomandat sa folosesti si corpuri de iluminat suplimentare. De exemplu, poti alege o oglinda baie cu spoturi care sa ilumineze zona atunci cand doresti doar sa examinezi look-ul tau. Astfel, nu va trebui sa utilizezi iluminatul general de fiecare data.

Cand vine vorba despre oglinzi pentru baie, trebuie sa te gandesti inca de la inceput la imaginea de ansamblu pe care o doresti in acest spatiu. O oglinda baie bine plasata iti va crea senzatia unui spatiu mai mare. O alta sugestie este sa acoperi peretii cu dale din portelan usor reflectante pentru a intari si mai mult aceasta senzatie.

Creeaza un design placut si confortabil cu o oglinda baie

O baie frumos decorata nu este numai placuta ci si creeaza o impresie placuta. Musafirii tai se vor simti foarte bine de fiecare data cand vor utiliza baia. O oglinda baie laguna.ro este la fel de importanta precum orice obiect sanitar sau decoratiune. Fiecare detaliu conteaza iar o baie fara o oglinda pe masura nici nu poate sa fie imaginata.

Oglinda din baie este primul obiect care este remarcat, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca din primul moment cel care intra este introdus in design-ul placut si confortabil creat. Alege un model de oglinda baie care sa fie in ton cu stilul de amenajari interioare ales si care este potrivit din toate punctele de vedere.

In fata oglinzii se desfasoara majoritatea activitatilor din baie: cand te aranjezi, cand iti urmezi rutina de ingrijire zilnica, aplici machiaj, faci mici retusuri sau pur si simplu te privesti. La urma urmei, fiecare zi incepe si se termina cu o privire in oglinda. Chiar daca nu iti dai seama, oglinda joaca cel mai important rol, motiv pentru care trebuie sa o alegi cu atentie.