Curat tot timpul, nu doar de sarbatori

Cand vorbim despre curatenie in apartamente stim cu totii ce desfasurare de forte presupune acest lucru. Curatatul geamurilor, a pardoselilor si a obiectelor si zonelor adiacente, pot da batai de cap beneficiarilor care si asa sunt detul de presati de timp, job sau alte activitati stresante.

Totusi, obositi sau nu, fiecare dintre noi trebuie sa isi pregateasca locuintele pentru noul sezon, asta ca sa nu mai vorbim despre importanta convietuirii intr-un mediu cat mai curat. Cum facem asta?

O firma specializata in curatenie apartamente

Daca vrei sa ai curatenie in tot timpul anului, nu doar de sarbatori, ei bine o forma de curatenie apartamente este exact solutia de care ai nevoie. “Externalizarea” unui astfel de proces nu are cum sa fie altfel decat benefica, deoarece ea te scuteste de efortul pe care l-ai depune daca ai face acest lucru in regie proprie. Pe langa acest lucru, o firma de curatenie apartamente iti ofera si avantajul continuitatii, deoarece cunoaste nevoia acuta de curatenie, de ordine si de pastrare a locuintelor la cele mai inalte standarde de igiena.

Ce inseamna de fapt curatenie apartamente?

Un astfel de serviciu presupune majoritar curatarea in totalitate a incaperilor unui apartament, dar si a obiectelor ce fac parte din peisajul interior, fireste, conform cerintelor beneficiarilor. O firma curatenie apartamente se poate ocupa si de curatenia dupa constructor, acolo unde este cazul, ca urmare a lucrarilor de amenajare a locuintei. Cu totii stim cat de greu poate fi sa aduci lumina intr-o casa in care s-a intervenit din punct de vedere constructiv. Asa ca o firma de curatenie apartamente poate face acest lucru pentri tine rapid si fara prea multe batai de cap.
Curatenia intr-un apartament poate presupune urmatoarele etape, in functie de cerintele beneficiarilor:

  • Curatarea geamurilor, spalare tocuri si rame geamuri;
  • Curatarea de praf a peretilor, aspirare, stergere;
  • Curatarea pardoselilor, prin aspirare si curatare profesionala;
  • Aerisirea spatiilor;
  • Curatarea obiectelor casnice si electrocsnice;
  • Curatarea obiectelor de mobilier;
  • Curatarea corpurilor de iluminat si a accesoriilor locuintei;
  • Curatarea usilor, plus accesorii;
  • Curatarea caloriferelor in mod profesional;
  • Curatarea aparatelor de aer conditionat.

Mai multe detalii despre curatenia apartamentelor gasiti aici: https://conexclean.ro/curatenie-domiciliu

Daca vrei sa iti cureti singur canapeaua, citeste si: https://conexclean.ro/blog/curatare-canapea-bicarbonat-otet

Fiecare dintre aceste etape pot asigura necesarul de curatenie intr-un apartament iar, repetate cu o oarecare regularitate, pot conduce catre o mentenanta mai facila, mai putin costisitoare. O firma curatenie apartamente ajuta in acest sens si nu este deloc un serviciu costisitor, mai ales daca privim prin prisma beneficiului imediat (curatenie de iarna, curatenie de Craciun, curatenie de Paste, dar si in ideea beneficiului pe termen lung (mentinerea curateniei pentru o perioada mai lunga de timp).

Curatenie apartamente de la A la Z

Dincolo de a beneficia de curatenie doar in anumite perioade ale anului, este cu mult mai important faptul ca un serviciu complet de curatenie apartamente este cu adevarat un mare ajutor. Lipsa efortului, pretul mic si curatenia reprezinta bonusuri de care te poti bucura in orice moment. In plus, curatenia aduce in prim plan un indicator important al vietii noastre, iar acesta este confortul, pentru ca da, mai multa curatenie fara efort inseamna in mod cert mai mult confort.

Daca ai nevoie de curatenie la domiciliu, dupa constructor sau chiar la birou, apeleaza la una dintre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti: Conex Clean, Tel: 0751.127.227