antica studio

Cum alegi blondul potrivit pentru tine?

Fiecare femeie isi doreste anumite culori pentru par. Unele persoane vor sa schimbe mereu culoarea sau tonalitatea, iar altele prefera sa ramana permanent in aceeasi gama. Asadar, sunt momente in care vrei sa ai un anumit fel de par. Pentru aceasta apelezi la un specialist. Pentru un hair stylist Bucuresti, poti intra pe link-ul urmator: hair stylist studio. Daca esti in cautarea blondului perfect si te identifici cu aceasta nuanta de par, iata de ce anume trebuie sa tii cont cand decizi pe care sa il alegi si cateva criterii importante:

  • In functie de nuanta tenului tau

Una dintre principalele decizii care trebuie sa fie luate in ceea ce priveste culoarea parului, este aceea a potrivirii nuantei tenului cu nuanta parului. In functie de ten se poate merge pe o zona neutra, calda sau rece. Asa ca este bine sa stii ce anume se armonizeaza frumos cu tine si cu tenul tau. Conteaza si ce tip de machiaj preferi sau daca te machiezi zilnic sau nu. Indiferent de situatie, este bine sa tii cont de toate informatiile pentru a lua o decizie corecta pentru tine.

  • In functie de preferintele tale si personalitatea ta

Personalitatea joaca un rol important in ceea ce priveste modul in care iti aranjezi parul si culoarea pe care o alegi. Felul in care esti este legat de orice tip de alegere in viata. Aspectul fizic reprezinta ceea ce se intampla in interior. De aceea este bine sa existe si o directie in privinta parului tau. Daca adori nuantele de blond, poti merge in zona de blond cenusiu, galben pai sau o culoare vibranta, amestecata cu alte suvite de alte culori. Poti sa cauti si o culoare mai neutra, care sa fie potrivita cu ceea ce te bucura pe tine. Pana la urma tu esti cea mai importanta, iar daca iti place ceea ce vezi in oglinda in fiecare zi, atunci esti mai multumita si mai fericita.

  • In functie de sfaturile specialistului care se ocupa de parul tau

Specialistii studiaza intotdeauna raportul intre culori, modul in care se potrivesc pentru anumite tipuri de ten, pentru anumite structuri ale firului de par si asa mai departe. De aceea sfatul lor este bine primit si este recomandat sa se tina cont de el mereu. Desigur ca ceea ce te face sa te simti bine este important si tu trebuie sa ii explici persoanei care se ocupa de parul tau ce anume iti place, ce te bucura si ce iti doresti sa obtii. Asta chiar daca nu stii exact nuanta, ci doar un mod in care vrei sa te simti. Un adevarat specialist o sa iti propuna variante care sa ti se potriveasca si o sa iti explice de ce sunt bune pentru parul tau.

In concluzie este bine sa cauti un blond care sa fie potrivit pentru tine si un specialist care sa inteleaga ceea ce iti doresti, care sa te ghideze cat mai bine spre ceea ce te reprezinta. Pentru un hairstylist Bucuresti, poti intra pe link-ul urmator: hair stylist Bucuresti. Antica Studio este locul unde poti gasi calitate: Antica Studio.