casti moto

Cu si fara casti moto, detaliul care face diferenta

Daca esti pasionat de motociclete, mai mult ca sigur stii deja ce sentiment de libertate iti poate oferi o plimbare pe acestea. Totusi, purtarea unui echipament neadecvat te supune unui risc mai mare de deces sau leziuni grave in timpul accidentelor. De aceea, este necesar sa achizitionezi casti moto de calitate din magazinul online Sport-Mag si sa nu eviti niciodata folosirea lor.

Pe langa faptul ca legea prevede aceasta regula, casca protejeaza zona capului si te ajuta sa treci peste evenimentele neprevazute intr-un mod mai simplu. Iata ce diferente apar atunci cand utilizezi un astfel de produs!

Impactul cu obiectele solide este redus

In cazul in care suferi un soc puternic, casca pe care o porti trebuie sa fie suficient de rezistenta pentru a nu se sparge. Duritatea modelului ales ramane un aspect decisiv, deoarece craniul trebuie sa ramana protejat in permanenta. Tine cont de faptul ca trebuie sa verifici si interiorul. Impacturile la viteze mari cauzeaza leziuni, dar aceasta problema poate fi evitata daca dispui de o casca cu spuma de polistiren si bureti integrati.

Casca imbunatateste vizibilitatea

Vizibilitatea pe timp de ploaie sau ninsoare este redusa, iar vantul te impiedica sa observi ceea ce ai in fata. Nici zilele toride nu sunt intotdeauna sigure, deoarece razele soarelui devin orbitoare. Pe de alta parte, o casca de calitate te ajuta sa treci peste ambele situatii.

Vizorul inchis reduce din lumina si previne intrarea particulelor de praf in mers, precum si cea a insectelor. Te gandesti la faptul ca ar putea sa-ti fie cald din cauza acestor imbunatatiri? Ei bine, poti achizitiona casti moto care asigura ventilatie in partea superioara si te ajuta sa respiri intr-un mod confortabil.

Exista protectie la abraziune

Motocicleta poate fi greu de controlat, iar in unele situatii sunt sanse mari sa cazi de pe aceasta. Adesea, nu vei cadea direct pe asfalt, ci te vei duce taras. Atunci cand treci printr-un asemenea eveniment, este necesar ca tot echipamentul sa dispuna de protectie la abraziune. Pe langa asta, pe orice casti moto trebuie sa existe protectie pentru loviturile cu obiectele de mici dimensiuni, cum ar fi pietrele sau hartiile aruncate pe sosea.

Cum sa alegi casti moto potrivite?

In primul rand, tine cont de faptul ca majoritatea modelelor au marimile internationale. In cazul in care n-ai mai purtat o casca pana acum, trebuie sa alegi una in acord cu dimensiunile capului. Masura S are 55-56 cm, cea M este de 57-58 cm, iar cea L de 59-60cm.

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este nivelul de siguranta, deoarece un produs de calitate respecta standardele ECE R-2005 si DOT. Casca W-TEC YM-925 este modulara si prezinta un aspect modern, fiind destinata scuterelor si motocicletelor lente. Pe langa viziera flip-up, exista un parasolar si un sistem de ventilatie care asigura un interval optim de aer.

Costul total de achizitie este de 359,00 RON, fiind aplicata o reducere de 100 de lei. Acest produs vine la pachet cu o garantie valabila timp de 12 luni, fiind livrat in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii. Daca-ti doresti si alte modele similare de casti moto, viziteaza un magazin online specializat ca Sport-Mag pentru a le achizitiona la preturi accesibile!