Costul lucrărilor dentare la clinica dentară DentoCare

Implantarea dentară este o tehnologie revoluționară care a ajutat mulți pacienți să-și restabilească dinții și care se confruntau cu disconfort psihologic și fiziologic din cauza pierderii dinților, revenind astfel, la o viață normală. Echipa de medici stomatologi de la clinica dentara DentoCare au o înaltă calificare și au efectuat sute de operații de succes. A reda zâmbetul oamenilor este vocația lor. Prețul implantului dentar este dat de materialele utilizate, precum și de lucrările care trebuie efectuate înaintea implantării.

Cea mai eficientă și nedureroasă modalitate de a restabili dinții este implantarea. Datorită utilizării implanturilor, un dinte artificial nu este diferit de unul natural, menținând în același timp un zâmbet sănătos și restabilind pe deplin funcția de mestecat. Tehnica a devenit populară datorită timpului minim de recuperare, a costului redus, a celui mai scăzut risc de rănire și a rezultatului eficient.

Implantarea dentară

Implantarea dentară înseamnă un implant dentar din titan amplasat în țesutul osos al maxilarului. În viitor, acesta va sta la baza instalării protezelor fixe – coroane și poduri, sau sunt utilizate ca fixare auxiliară a protezelor amovibile. Pentru prima dată, implantarea dentară a început să fie utilizată în practică în stomatologie în a doua jumătate a secolului XX. Omul de știință Ingvar Brannemark și-a transformat cercetările în realitate pentru prima dată, iar tehnica este utilizată și astăzi. Această descoperire a uimit pe mulți stomatologi la acea vreme. El a folosit titanul ca material pentru implant, deoarece acesta se integrează bine cu țesutul osos. A fost un nou nivel de dezvoltare în domeniul dentar.

Implant dentar pentru unul sau mai mulți dinți – tipuri și prețuri

Astăzi, implanturile dentare sunt foarte solicitate, inclusiv datorită prețurilor accesibile. Această procedură se efectuează atunci când o persoană are unul sau mai mulți dinți lipsă. Elementele dentare în structura și forma lor seamănă cu o rădăcină dentară. Compatibile biologic cu țesutul osos sunt implanturile din ceramică, titan și dioxid de zirconiu și sunt utilizate ca materiale pentru proteze.

Există multe tipuri de implanturi, care se îmbunătățesc constant. Cu ajutorul lor, poți rezolva diverse probleme complexe din stomatologie. Popularitatea depinde de calitatea materialelor. Cele mai solicitate, tehnologice, fiabile și populare implanturi la clinica dentară DentoCare sunt cele promoționale:

  • Implant Nobel Replace cu o valoare de 315 Euro
  • Implant Nobel Active cu o valoare de 525 Euro
  • Implant Nobel Parallel cu o valoare de 420 Euro.

Producătorii prezentați își furnizează produsele și în țara noastră și sunt utilizate destul de eficient. Pentru a oferi servicii de calitate și îngrijire a pacienților, clinica stomatologică DentoCare utilizează o bază materială și tehnică semnificativă. De asemenea, clinica utilizează echipamente și instrumente moderne care sunt utilizate pentru tratament, de aceea, medicii încearcă să-și facă treaba la un nivel profesional înalt.

În clinica stomatologică DentoCare se folosesc doar implanturi dentare certificate și la preț atractiv. Ele sunt selectate de specialiști în funcție de capacitățile financiare, starea de sănătate și dorințele pacientului. În activitatea lor, medicii folosesc doar produse dentare de la diferiți producători. În plus, prețurile sunt foarte atractive, iar materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate. Aceasta este o trăsătură distinctivă a clinicii. După implantare, funcțiile de vorbire și de mestecat sunt complet restaurate.