Livrare Flori Moldova

Combinații de culori și coșuri cu flori proaspete

Coșurile de flori proaspete se adaptează foarte bine la diferite culori! Compune-ți buchetul cu flori în culori complementare cu serviciul de LivrareFlori.md pentru a exprima ceea ce simți.

Semnificația combinațiilor de culori

  • Semnificația florilor albe și roșii: culorile alb și roșu se combină foarte bine în flori. Acestea sunt două culori simple, care îți permit să exprimi un mesaj direct destinatarului lor. Combinația dintre alb, simbolizând puritatea și respectul, și roșu, sinonim cu dragostea și pasiunea, le face culori perfecte pentru un buchet de propuneri de nuntă, de exemplu. Un buchet de flori de culori alb și roșu este, de asemenea, foarte potrivit pentru un bărbat. Într-adevăr, culorile îndrăznețe sunt mai masculine decât pastelurile și oferă un aspect curat.
  • Semnificația florilor albe și roz: combinația de culori alb și roz conferă buchetului un aspect mai tandru. Puritatea albului și sensibilitatea rozului exprimă o dragoste respectuoasă, rezervată și tandră. Un buchet de flori în culori albe și roz este ideal pentru o persoană pentru care ai sentimente de dragoste, de căldură sau mai rezervate. Acestea sunt culori de oferit unei persoane pe care o râvnești, dar și mamei tale, de exemplu.
  • Înțelesul florilor de culori galbene, portocalii și verzi: combinația acestor trei culori într-un buchet este foarte la modă. Acestea aduc o strălucire caldă și o notă naturală care conferă buchetului un aspect simplu, elegant și rustic. Vei trimite un mesaj de bucurie, succes și speranță destinatarului tău, care va fi asigurat de prietenia ta profundă și sinceră. Acest buchet este oferit celor dragi, cum ar fi prietenii apropiați sau membrii familiei tale. Este buchetul perfect pentru un bilet de mulțumire sau doar pentru a-ți exprima dorința de a-i vedea fericiți pe acești oameni.

Combinații de culori de evitat

Combinația dintre culorile verde și roșu trebuie evitată, cu excepția poate în timpul sărbătorilor de Crăciun. Într-adevăr, roșu și verde fiind culorile simbolice ale Crăciunului, în afară de acest festival nu este recomandat să oferi un buchet care să poarte aceste culori.

De asemenea, trebuie evitată combinația de culori simbolice, cum ar fi oferirea de flori în albastru, galben, roșu. Chiar dacă intenția ta este să te căsătorești cu simbolurile culorilor de dragoste, respect și tandrețe, acesta nu este mesajul pe care buchetul tău îl va transmite destinatarului tău. Cu siguranță va trimite un mesaj patriotic, dar nu un mesaj personal de dragoste și tandrețe.

Oferirea unui buchet de flori este un gest care vine din inimă și îți permite să te exprimi prin simțuri. Florile au toate semnificații diferite, care se pretează la diferite ocazii și mesaje diferite. A da un trandafir nu are același simbol cu a da o margaretă, de exemplu. Dacă este important să îți alegi florile în conformitate cu sentimentele tale, este la fel de important să alegi culoarea lor. Într-adevăr, fiecare culoare are și o semnificație care se pretează la mesaje diferite. Așa că alege coșuri de flori proaspete astfel încât să exprime perfect ceea ce încerci să transmiți și să se asorteze florile și culorile tale.