Cele mai potrivite tratamente pentru a scapă de coaja de portocală | Artist-Touch.Ro

Pielea cu coajă de portocală este foarte des întâlnită la femei, ea apare pe suprafața pielii sub formă de denivelări, pliuri, umflături. Aspectul arată perfect cu coaja de la portocală și din acest motiv se folosește adesea denumirea de piele cu aspect de coajă de portocală. La bărbați ea apare foarte rar și este asociată cu obezitatea, cu medicamente care conțin steroizi sau chiar cu diferite boli grave. Ea se formează în locurile în care grăsimea se așează cel mai repede cum ar fi pe coapse, pe feșe, pe abdomen și chiar și pe brațe. Problema poate fi întâlnită la diferite persoane, nu este doar la persoanele obeze. Acesta este doar un mit pentru că poate exista la persoanele slabe și chiar și adolescenții pot suferi de această problemă. Femeile care nu au fost însărcinate pot suferi de această celulită care deja începe să își formeze un aspect pe piele. Intr-un salon de înfrumusețare poți afla toate detaliile care te vor ajuta să îți controlezi și să tratezi această problemă.

Tratamentul potrivit pentru celulită

Cripoliza este unul dintre cele mai noi și cele mai căutate tratamente pentru tratarea celulitei dar și pentru coaja de portocală. Este un tratament care acționează în profunzime și care elimina natural grăsimea din țesuturi. Este un tratament nedureros care nu lezează pielea. O ședința de criolipoliza poate să îți trateze zona cea mai problematică a corpului tău. În funcție de zonele dorite variază și criolipoliza preț pe ședință, deoarece există pachete de ședințe care efectuate la un interval de timp pot avea un efect excelent pentru grăsimea care era depusă pe zonele tratate. Tratamentul prin înghețare nu numai că acționează în profunzime dar tratează și aspectul pielii, lăsând-o catifelată și netedă. Acest tratament te ajută să scazi și în centrimetrii, după doar câteva ședințe.

Cum poți scăpa de coaja de portocală

Velashape 3 este cea mai bună soluție atunci când îți dorești să pierzi din cricumferinta coapselor și a șoldurilor. Îmbunătățește rapid aspectul pielii, eliminând celulita și coaja de portocală doar cu câteva ședințe cu aparatul velashape bucurești vei putea să te bucuri de o piele netedă și fară grasime. Intr-un salon de înfrumusețare vei afla și de alte tratamente care combinate pot avea un efect perfect. Tratamentele nepotrivite atenuează celulita într-o proporție mică și pe o perioada scurtă de timp dar celulita nu dispare, ea reapare la fel ca înainte și nu vei putea să fi mulțumită de rezultat. Însă, într-un salon de înfrumusețare unde găsești specialiști care să îți recomande cele mai bune tratamente pentru probleme tale, vei putea să îți rezolvi foarte repede problemele și ele să nu mai reapară. Celulita poate să dispară și aspectul neplăcut de piele cu denivelări va fi înlăturat dacă tehnologia folosită combină mai multe proceduri succesive și combinate vor avea un rezultat perfect și rapid. Velashape 3 ajută și la remodelarea corporală cu ajutorul radiofrecventei și a infrarosului, ele permit o răspândire foarte mare asupra zonei tratate. Grăsimea va dispărea și corpul își va regăși formele inițiale foarte repede.