casete luminoase LED textile

Cele mai moderne si de impact trei sisteme de expunere

O straveche vorba de duh spunea:„Prima impresie este cea care conteaza. Nu este de ajuns sa fii din cand in cand indraznet, trebuie sa fi fost de la inceput.” Acest lucru este adevarat si in cazul companiilor. Primul impact pe care il au asupra publicului tinta este cel care ramane si poate creste vizibil sansele de vanzare.

 

Cum se face acest prim impact la un eveniment? Desigur, la un eveniment, fie el conferinta, expozitie, targ echipa de vanzari a unei companii este prezenta. Insa pana in momentul comunicarii este important sa fi existat macar o  interactiune cu imaginea companiei. Aici intra in actiune sistemele de expunere care scot in evidenta prezenta reprezentantilor companiei la acel eveniment si contureaza un cadru despre aceasta.

 

Exista o multitudine de astfel de sisteme de expunere, unele foarte moderne precum cele prezentate in acest articol.

 

Casete luminoase textile

 

Cele mai noi modele de casete luminoase sunt produse moderne, cu profil slim si cadru de aluminiu. Ele au o mult mai mare stabilitate comparativ cu produsele din game similare datorita unor talpi speciale de sustinere. Acestea contribuie si la o uniformitate completa a luminii, fara a suprima intensitatea LED-urilor si formand un unghi de reflexie potrivit ce elimina petele, umbrele sau alte imperfectiuni. In plus, acest tip de casete luminoase au o carcasa ce asigura o racire optima a LED-urile, evitand supraincalzirea acestora si contibuind la o durata mai mare de viata.

 

Un alt element ce transforma o caseta luminoasa textila intr-un sistem de expunere modern este faptul ca print-ul se realizeaza pe fata materialul textil, imprimat prin sublimare, pe panza backlit premium. In plus, banner-ul este prevazut cu keder siliconic pentru o tensionare perfecta. In acest mod, impactul asupra publicului este maximizand, imaginea companiei fiind pusa in valoare.

 

Nu in ultimul rand, o caseta luminoasa textila este usor de transportat si instalat, fara a necesita cunostinte tehnice sau echipamente speciale.

 

Stand brosuri cu suport pentru tableta si print textile

 

Un stand brosuri cu suport pentru tableta si print textil reprezinta acel sistem de expunere ce imbina avantajele promovarii offline cu facilitatile oferite de tehnologie si de mediul online. Acesta este un sistem usor de montat, realizat din elemente din aluminiu interconectabile click. In mediul offline, el poate fi plasat intr-o gama variata de spatii, fiind extrem de practic atunci cand este folosit in showroom-uri, diferite puncte de vanzare sau la targuri, expozitii si evenimente. Personalizarea cu print pe material textil, la calitate fotografica ajuta la conturarea si intarirea elementelor de branding. Sistemul de prindere special conceput pentru tableta ofera oportunitatea prezentarii de materiale foto sau video si chiar oferte de pret persoanelor interesate. Poate functiona singur, rulanand o aplicatie special conceputa sau ajuta un reprezentant al companiei sa ofere informatii suplimentare intr-un mod profesionist. El permite utilizarea unor device-uri diferite, cu inaltime intre 12,5 si 24 cm.

 

Cuburi modulare EXPO

 

Cuburile modulare expo reprezinta un sistem inovativ cu ajutorul caruia se poate crea un mic spatiu comercial in cadrul unei expozitii sau chiar al unei conferinte. Ele pot inlocui, cu usurinta, orice stand clasic. Se adreseaza in special companiilor care ofera produse, fiind o modalitate exceptionala de a le pune in valoare. Aspectul poate fi modificat rapid astfel incat, de la o zi la alta, sa se poata crea idea de nou sau sa se valideze cea mai de impact structura. Un model complet este realizat din trei elemente: cubul modular (baza pentru construirea verticala a sistemului), panelurile (elemente de inchidere ale intregii expuneri, care pot fi plasate direct pe podea sau pe cuburi si care se regasesc in alb, negru sau pot fi personalizate) si panourile modulare pentru podea (care creeaza o suprafata plana si stabila, ce sta la baza intregului suport). Cu siguranta, utilizarea de cuburi modulare EXPO va ajuta la diferentierea fata de concurenta si la conturarea unei imagini de top.

 

Cele trei tipuri de sisteme de expunere pot fi achizitionate de pe expoprint.ro si pot fi folosite independent sau impreuna, in functie strategia de promovare conceputa. Cu siguranta vor oferi o nota suplimentara de profesionalism oricarei companii si vor ajuta ca mesajul dorit sa ajung la un public cat mai vast, scotand in evidenta prezenta companiei la eveniment.