videochat bucuresti

Ce sume poti obtine, in primele luni de activitate, intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Castigarea independentei financiare si a stabilitatii sunt obiectivele pentru care esti setat sa muncesti inca din copilarie. Parintii te-au invatat ca este important sa ai banii tai, deoarece astfel vei putea sa traiesti asa cum iti doresti si sa te bucuri de viata.

Teoria pare simpla, dar, in practica, lucrurile pot parea dificile, atunci cand te lovesti de o cerinta a angajatorilor invers proportionala cu varsta ta: experienta. In consecinta, daca ai devenit deja majora, insa nu ai experienta in campul muncii, obtinerea unui job care sa-ti ofere stabilitate si independenta financiara pare o misiune imposibila.

videochat bucuresti
videochat bucuresti

Nimic nu este, insa, imposibil intr-un studio videochat Bucuresti marca studio20.ro. Aici, iti vei putea castiga increderea in tine, linistea si independenta de care ai nevoie pentru a-ti construi viata la care acum doar visezi. Activitatea de model online nu impune experienta, singurele lucruri care-ti vor fi solicitate sunt:

 • sa ai 18 ani;

 • sa dai dovada de seriozitate;

 • sa fii implicata;

 • sa ai dorinta de evolutie personala si profesionala;

 • sa manifesti determinarea de a munci pentru indeplinirea visurilor tale.

Odata intrata in echipa unui studio de videochat din Bucuresti, trainerii te vor ajuta sa devii cea mai buna varianta a ta si o prezenta care va da dependenta admiratorilor, care isi vor dori sa petreaca timp indelungat conectati cu tine. Astfel, cu cat vei reusi sa ii mentii mai mult timp online, cu atat castigurile tale vor fi mai mari.

Fiecare membru al echipei unui studio de videochat din Bucuresti iti va deveni prieten si iti va fi alaturi pentru a te ajuta sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a atrage online un numar cat mai mare de membri.

In plus, vei fi eliberata de stresul financiar inca de la inceput, deoarece in primele trei luni de activitate vei avea asigurat un venit minim de 1.000 $. Suma garantata, pe care o poti castiga intr-un studio de videochat din Bucuresti, poate fi marita prin adaugarea bonusurilor cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50%, astfel:

 • 50% comision de baza – beneficiezi de acest comision inca din prima zi de activitate;

 • 5% bonus pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video). Timpul tau online va fi calculat nu numai in functie de orele pe care le vei petrece in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura dedicarii si implicarii tale in activitate;

 • 5% bonus pentru castiguri ce vor depasi suma de 15.000 $;

 • 5% bonus pentru o rata de conversie buna;

 • 5% bonus pentru un comportament online perfect;

 • 5% bonus pentru un parteneriat indelungat.

Un rezumat scurt al tuturor acestor bonusuri ar fi: castigul tau va fi reprezentat si influentat direct de implicarea, seriozitatea si determinarea cu care iti exerciti activitatea de model online in cadrul unui studio videochat Bucuresti.

Cu toate acestea, venitul minim este stabilit la suma de 1.000 $, un castig deloc de neglijat, menit sa-ti ofere timpul de care ai nevoie pentru a dobandi experienta in atragerea si stabilirea conexiunii cu admiratorii. Viitorul tau poate fi unul fara griji, in care sa dobandesti independenta financiara chiar din prima zi de activitate. Nu mai sta pe ganduri si completeaza formularul de contact! Fa primul pas catre o viata implinita si lipsita de stres financiar!