Ce bijuterii purtăm în funcție de ocazie și de buget cu un cod reducere about you

Accesorii esențiale pentru a-ți perfecționa aspectul, bijuteriile se potrivesc la ținute și ocazii. Ele pot pune în valoare o ținută, fără să încerce să o acapareze.

Înainte de toate, îți propunem câteva sfaturi scurte la subiect:

Pietrele, zirconii sau alte elemente strălucitoare sunt cele mai eficiente atunci când este întuneric noaptea. Mai bine să le rezervați pentru ocazii după serviciu.

Dacă ați purtat un ceas sau o brățară, un inel, o pereche de cercei și un colier, sunteți deja la limită. Altfel, rișți să fii mai împodobită decât un brad de Crăciun.

Ce bijuterii să alegi pentru activitățile zilnice

Este nevoie doar de unul sau două accesorii pentru a adăuga un plus de fler unei ținute. Bijuteriile care îți vor completa ținuta ar trebui alese în funcție de tonul pe care vrei să i-l dai.

Bijuteriile fine, din argint sau aur alb, se potrivesc cu toate activitățile tale, deci sunt versatile și acum le poți alege la un preț grozav cu un cod about you reducere.

Pentru o ținută clasică, optează pentru bijuterii destul de fine și discrete. De preferință, vor fi în argint sau aur alb. Pe de altă parte, dacă dorești să adaugi ceva capricios la ținuta, atunci bijuteriile colorate și mari își vor face treaba. Uneori, o singură piesă este suficientă pentru a vă schimbă complet stilul!

 

Ce bijuterii să porți la serviciu?

Totul depinde și de domeniul de activitate în care lucrezi. Dacă ai o slujbă care implică forță fizică, este mai bine să optezi pentru bijuterii practice. Acestea nu vor interfera cu sarcinile tale și este puțîn probabil să fie deteriorate. Pentru simplitate și utilitate, caută modelul potrivit și cumpără-l folosind un cod reducere about you.

În caz contrar, optează pentru piese discrete care vor adăuga un pic de stil și eleganță ținutei tale. Schimbă-le regulat, de exemplu în funcție de coafură sau de formă decolteului. De exemplu, cerceii lungi vor arăta grozav cu o coafură deschisă. La fel, un colier lung va completă perfect decolteul la baza gâtului.

Doar un simplu ceas  poate schimbă toată ținută. Pe lângă faptul că este practic, îți va permite, în funcție de stilul său, să-ți evidențiezi ținuta de lucru.

 

Ce bijuterii porți seara

Pentru o mare ocazie, o gală sau o nuntă, este momentul să porți cele mai valoroase piese. Sunt aproape esențiale pentru o ținută sofisticată. Chiar dacă porți doar un inel, ceas sau colier, bijuteriile aduc lumină și eleganță. În plus față de o ținută neagră, de exemplu, culorile pe care le alegi vor permite fie să evidențiezi partea sofisticată (cu tonuri reci), fie pe cea mai casual (în culori calde, cum ar fi roșu, portocaliu, galben).

 

Bijuteriile din aur sau cele cu piatră, precum și bijuteriile cu perle vor completa ținuta cu eleganță. Bijuteriile cu perle ar trebui rezervate doar pentru ocazii speciale, având în vedere latura lor prețioasă.

 

Indiferent de ce alegi să porți, e adevărat că ținuta și accesoriile te reprezintă. Este greu să alegi din gama variată de bijuterii, tentată fiind și de un cod reducere about you. Ideea este să fii tu însăți! Bijuteriile purtate excesiv dăunează grav stimei de sine!