OkFlora

Care sunt cele mai frumoase aranjamente florale pe care le poți oferi de 8 Martie?

Vremurile se schimbă, dar Ziua Femeii este sărbătorită în țara noastră de mulți ani. Există o mulțime de moduri de a arăta apreciere față de doamne, dar cel mai universal cadou sunt încă florile. Trebuie neapărat să fie o anumită specie? Desigur că nu! Floraria online OkFlora are diverse oferte speciale pentru această ocazie. Inspiră-te și comandă flori cu livrare pentru femeile pe care le iubești – cu siguranță vor aprecia o surpriză atât de fermecătoare!

Garoafa tradițională

La început, merită subliniat faptul că garoafele nu s-au demodat deloc. Deci, dacă ești fidel tradiției, poți oferi aceste flori – cu sau fără ornamente. Se recomandă buchete frumoase, la care pot fi adăugate alte cadouri ca pot fi găsite pe site-ul florăriei. Pentru femeile ce sunt aproape de inima ta, desigur, acestea ar trebui să fie roșii.

Trandafiri clasici

Un trandafir frumos le face pe doamne să zâmbească – indiferent de vârsta lor! Aceasta este cea mai comună și populară alternativă de flori pentru 1 – 8 martie. Cu cât mai mulți trandafiri, cu atât mai bine. Amintește-ți că floarea roșie este rezervată pentru exprimarea acelor sentimente cele mai intense – dragoste și pasiune. Pe de altă parte, trandafirii mov sunt universali și foarte feminini.

În oferta disponibilă, vei găsi nu numai buchete încântătoare, ci și trandafiri într-un set cu:

  • ursuleț de pluș și bomboane de ciocolată,
  • un coș cu fructe (aceasta este în special pentru doamnele cărora le place să fie în formă!),
  • coș de dulciuri,

Lalele de primăvară

Există flori care nu necesită o decorare specială, deoarece sunt foarte speciale și optimiste în sine. Acestea sunt, desigur, lalelele – culorile lor te atrag ca un magnet și îți permit să creezi buchete fabuloase, multicolore și se potrivesc femeilor care preferă naturalețea și le place mai ales natura. Lalelele legate doar cu o panglică colorată trezesc întotdeauna admirație și adaugă strălucire în camerele în care vor fi așezate. O altă soluție mai practică sunt aranjamentele din coșuri – atât mai mari, cât și mai mici. De Ziua Femeii, lalelele galbene nu sunt un vestitor al unei despărțiri (așa cum se credea cândva), ci aduc un spirit și un zâmbet senin.

Buchete colorate

Un buchet cu ocazia Zilei Femeii nu este doar o expresie simbolică de apreciere, ci un cadou valoros și merită să încerci să cumperi un buchet mai mare.

Alegerea este imensă, iar buchetele variază în mărime. Printre acestea se numără atât cele care pot fi oferite unei femei iubite, cât și cele care îi vor face pe plac șefei sau mamei. Se recomandă, de asemenea elegantele cutii cu flori. Există un burete floristic special în ele, datorită căruia sunt frumoase și proaspete.

Flori în ghivece

Vrei ca bucuria de Ziua Femeii să dureze mai mult de câteva zile? Cumpără flori în ghivece – și vor bucura destinatarul în fiecare zi! Oferă orhidee sau violete cu flori roz. O astfel de plantă va mulțumi cu siguranță acele doamne cărora le place să aibă verde acasă și sunt capabile să aibă grijă de flori.

Alegerea ta ar trebui să fie în primul rând adaptată individual persoanei pe care dorești să o mulțumești. Un lucru este sigur – florile cu livrare sunt întotdeauna o surpriză frumoasă! Femeilor le place să fie surprinse în acest fel. De asemenea, merită să îți amintești că nu numai Ziua Femeii este o oportunitate de a trimite flori – de fapt, orice scuză este bună pentru a-ți arăta respectul sau afecțiunea!