Care sunt avantajele unei navigatii auto?

Sistemele de navigatii android sunt foarte utilizate astazi pentru a afla rute de deplasare cea mai convenabila, oferind de asemenea si o multime de alte functii extrem de folositoare. 

Identificarea rutelor se face cu ajutorul unor harti care se afla in memoria androidului. Acesta poate fi coordonat in 60 de limbi, inclusiv limba romana si este de un real ajutor tuturor soferilor. 

Pentru calatorii, poți alege fie un dispozitiv dedicat care recepteaza informatii transmise în cadrul GPS si poti folosi prin intermediul navigatiilor orice aplicatie pe care o ai si pe telefonul mobil. O navigatie performanta reprezinta cea mai indicata optiune atunci cand calatoresti mult cu masina. 

Avantajele oferite sunt nenumarate. Sistemele auto nu au nevoie de semnal 3G sau de conexiune la Internet pentru a indica pozitia. In plus, acestea nu folosesc bateria masinii pentru a rula. Este vorba despre un sistem precis si performant pe care te poti baza oricand pleci in calatorie. Aceasta are ecranul destul de mare, ceea ce inseamna ca informatiile se vad cu o foarte buna claritate iar traseul poate fi mai usor de urmarit.

Acum nu mai trebuie sa folosesti mainile pentru a raspunde la telefon si ci poti face acest lucru prin intermediul aplicatiei de navigare atunci cand primesti un apel.

Aceste navigatii auto iti ofera posibilitatea de a folosi mult mai multe functii decat cele pe care le au  smartphone-urile sau smartwatch-urile si  sunt ideale de folosit in oras. Cele mai cunoscute aplicatii folosite in sistemele de operare Android  sunt Google Maps si Waze, ambele utilizate pentru indicatia celor mai bune rute si evitarea traficului intens.

Google Maps iti permite sa folosesti hartile online si sa le folosesti chiar si dupa ce conexiunea la internet se intrerupe. Este o aplicatie folosita in intreaga lume, in special pentru calatoriile in strainatate. 

Aplicatia Waze a fost creata special pentru cei care calatoresc in orasele aglomerate si se dovedeste a fi extrem de eficienta pentru o comunicare facila intre soferi cu privire la starea drumurilor. Dispozitivele smart primesc date de la sateliti si culeg informatii din retelele 4G si Wi-Fi, ceea ce le sporeste viteza si precizia de stabilire a pozitiei. 

In cazul in care se blocheaza semnalul, puteti recurge la o solutie de compromis, si-anume: telefonul se va cupla prin cablu sau Bluetooth, la un receptor GPS extern, astfel incat acesta inlocuieste cu succes receptorul dedicat iar acuratetea localizarii  va fi mult mai buna.

Pentru a beneficia din plin de toate aceste avantaje nu iti mai ramane nimic de facut decat sa depui o comanda online pe site-ul www.navi-it.ro