Cand ai nevoie de un implant dentar?

Zambetul tau reprezinta cartea ta de vizita in multe situatii. Atunci cand te intalnesti pentru prima data cu o persoana, primul lucru care iese in evidenta, pe langa stilul vestimentar si comportamentul, este zambetul. Chiar daca ai pierdut un dinte sau suferi de anumite afectiuni dentare, medicina a evoluat atat de mult incat fiecare problema isi poate gasi rezolvarea. Altfel spus, nu ai nicio scuza atunci cand dantura ta nu este intretinuta.

Este important sa iti fie explicat ce inseamna o astfel de interventie si unde poti mergi atunci cand ai nevoie de un implant dentar in Militari, chiar daca te afli pentru prima data intr-o situatie de acest gen. Medicii cu experienta explica pe intelesul pacientului fiecare interventie si prezinta avantajele si dezavantajele acestui intreg proces. Mai mult decat atat, dupa o astfel de interventie este important sa avem o igiena orala corespunzatoare.

Ce este implantul dentar?

Atunci cand radacina unui dinte nu mai poate fi recuperata cu nicio alta interventie medicala, aceasta poate fi inlocuita cu un implant dentar care va juca rolul radacinii. Aceasta structura din otel va fi fixata in maxilar si se va contopi cu osul. Interventia este una usoara chiar si pentru persoanele care au adevarate fobii de medicul dentist deoarece nu este dureroasa si nu dureaza foarte mult.

Pacientul poate opta pentru tipul de anestezie care urmeaza sa fie facut inainte de interventia dentara, dar asta doar in cazul in care medicul iti ofera aceasta facilitate. In cazul in care alegi anestezia totala, este recomandat sa ai alaturi de tine un insotitor care sa te ajute sa ajungi acasa imediat dupa interventia cu implant dentar.

Ai nevoie de un implant dentar atunci cand dantura ta nu este in cea mai buna stare si nu te poti lauda cu un zambet frumos. Este cel putin deranjant sa ai un complex din astfel de motive atat timp cat medicina a ajuns la nivelul in care fiecare pacient isi poate rezolva afectiunile fara durere.

Este timpul sa zambesti mai mult, sa iti permiti sa mananci alimentele pe care ti le doresti si sa ai mai multa incredere in tine. Apeleaza la medicii specialisti si cere cat mai multe detalii despre ce presupune o astfel de interventie. Alege cu atentie medicul si asigura-te ca faci o investitie pe termen lung!