Camera auto cu GPS sau nu?

Camera auto cu GPS sau nu?

 

 Camerele auto au devenit, cel putin din punctul meu de vedere, niste gadget-uri care n-ar trebui sa lipseasca dintr-un autoturism. Apreciez ca tot mai multi soferi au inteles acest lucru, drept dovada fiind cresterea vanzarilor camerelor auto pe teritoriul Romaniei. Exista o varietate foarte mare de modele din care sa alegeti, in functie de bugetul si de nevoile dumneavoastra. Dupa ce am analizat piata, am vazut modele decente chiar si sub pragul de 100 de lei. Daca va doriti ceva mai avansat si tehnologizat, trebuie sa scoateti din buzunar peste 400-500 de lei.

 Una dintre cele mai importante caracteristici pe care le are o camera auto cu GPS este functia GPS. Din cate am observat, majoritatea camerelor auto moderne sunt prevazute cu aceasta functie, lucru pe care-l apreciez. Functia GPS va ofera in timp real informatii utile precum: afisarea coordonatelor in timp real, avertizarea cu privire la camere radar fixe, afisarea vitezei de deplasarea sau chiar indicarea limitelor de viteza din zona unde va aflati. Poate la prima vedere nu par niste informatii extrem de utile, dar va garantez va ajuta enorm.

 Bineinteles, GPS-ul nu este singura functie importanta pe care o camera auto moderne trebuie sa o aiba. Conteaza de asemenea foarte mult felul in care filmeaza, dimensiunile, restul sistemelor de siguranta si G-senzorul. Dupa cum v-am spus si mai sus, aveti de unde alege si ramane la latitudinnea dumneavoastra sa faceti o alegere bazata nevoile/preferintele pe care le aveti.

 Daca ma intrebati pe mine, m-as orienta catre un model care sa-mi ofere un raport calitate/pret corect. Cele mai bune camere auto, din toate punctele de vedere, consider ca sunt cele produse de companii precum Mio, Xiaomi, Garmin, Nativel sau Prestigio. In urma cautarilor mele, am observat ca aceste brand-uri sunt cele mai cautate, cele mai apreciate si ofera atat variante de buget, cat si variante premium.

 Sunt convins ca exista si alte brand-uri bune, dar acestea mi-au atras atentia in mod deosebit. Pana la urma urmei, daca va doriti siguranta si sunteti dispus sa faceti o investitie in acest sens, va recomand sa optati din prima pentru camere auto cu gps de calitate si care sa va ofere toate beneficiile/tehnologiile necesare.

 In concluzie, functia GPS pentru o camera auto este foarte importanta si va recomand ca modelul pe care-l alegeti sa aiba aceasta caracteristica. De asemenea, tineti cont si de celelalte indicatii pe care le-am oferit in acest articol pentru a face o alegere buna pe care sa n-o regretati mai tarziu.