vestiar-metalic

Calitatea si functionalitatea unui vestiar metalic vor face diferenta! Iata de ce!

In domeniile de activitate in care exista nevoia personalului de a-si schimba frecvent vestimentatia, vestiarul metalic isi demonstreaza utilitatea in fiecare zi. Tocmai de aceea, aceste piese de mobilier sunt folosite deosebit de mult in numeroase institutii si medii de lucru.

Principalele activitati care creeaza nevoia frecventa de schimbare a pieselor vestimentare sunt cele care implica o probabilitate mare de murdarire a garderobei de lucru sau mirosuri foarte puternice, motiv pentru care atelierele de vopsitorie si mecanica, marile bucatarii, santierele si fabricile vor fi primele pe aceasta lista.

Pe langa deteriorarea hainelor de lucru, aceasta nevoie se mai naste si din situatia in care angajatii din cadrul unor institutii trebuie sa imbrace o uniforma speciala pe parcursul exercitarii functiei pe care o detin.

Pentru a oferi cateva exemple din aceasta categorie, vom include in aceasta lista jandarmii, personalul din politie, personalul din cadrul fortelor armate, medicii, asistentii medicali si infirmierii, agentii de paza si angajatii marilor centre comerciale sau lanturi de restaurante.

Vestiarele metalice isi mai dovedesc functionalitatea si in mediul academic, intrucat ofera elevilor si profesorilor posibilitatea de a-si depozita materialele didactice, piesele vestimentare si obiectele personale in siguranta deplina. Clientii si angajatii din cadrul salilor de sport si fitness profita, de asemenea, de calitatile vestiarului metalic pentru a-si depozita echipamentul sportiv si garderoba.

Cele doua detalii importante: calitate si functionalitate

Atunci cand esti in cautarea unui model care poate deservi excelent necesitatile personalului sau clientilor afacerii tale, va fi necesar sa te ghidezi in functie de calitatea si functionalitatea acestor piese de mobilier.

Tocmai de aceea, specialistii din cadrul Viamond.ro ti-au pregatit cateva specificatii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi un vestiar metalic pentru a te asigura ca acesta este de calitate si are o functionalitate corespunzatoare necesitatilor tale.

– Calitatea sistemului de inchidere. Siguranta este cel mai important aspect atunci cand obiectul pe care il alegi va fi folosit de mai multe persoane din cadrul institutiei sau chiar de publicul larg. Un sistem de inchidere cu functionare simpla, dar eficienta, precum cel pe baza de butuc cilindru cu cheie, va oferi incredere si acces facil la toate hainele si obiectele depozitate.

– Calitatea materialelor din care este realizat vestiarul metalic. Durabilitatea si robustetea sunt detalii de care vrei sa profiti atunci cand faci o investitie insemnata, motiv pentru care ai putea opta pentru un model confectionat din tabla de otel profilata cu o grosime de cel putin 0,6 milimetri. Piesele de mobilier de calitate superioara vor elimina nevoia de intretinere speciala si reparatii periodice.

– Livrarea vestiarului metalic in stare complet asamblata. Pana si cele mai pricepute persoane vor avea dificultati la montare, in special daca nu au pregatit instrumentele adecvate acestui demers. In plus, un model asamblat din fabrica va garanta o durabilitate extinsa.

– Posibilitatea dotarilor optionale. Pentru a spori functionalitatea unui vestiar metalic si pentru a-l personaliza in functie de nevoile afacerii tale, trebuie ca furnizorul pe care il alegi sa aiba in oferta si dotari suplimentare, precum:

– acoperis inclinat;

– fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

– picioare metalice cu terminatie din plastic reglabila pe inaltime care iti permit sa cureti spatiul de sub vestiar;

– suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

– accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;

– cheie Master, ce ofera posibilitatea de a deschide toate usile cu o singura cheie;

– diferite tipuri de inchideri (maner antiefractie; maner cu inchidere din doua miscari /

inchidere in 3 puncte / inchidere cu cifru mecanic / inchidere cu cifru electronic / inchidere

cu moneda).