Cafeaua LavAzza, aroma calda a diminetilor reci

Atunci cand vrei sa savurezi in fiecare dimineata licoarea perfecta, te preocupa fiecare amanunt: sortimentul de cafea, apa, dar si aparatul pe care il folosesti pentru a o prepara.

Daca faci parte dintre oamenii cu cele mai inalte standarde, acum ai la dispozitie serviciul ideal. Este vorba de H2On, un serviciu unic in tara noastra, care ofera cafea de cea mai buna calitate, dar si dozatoare de apa si espressoare, disponibile atat pentru achizitionare definitiva, cat si pentru preluarea in custodie.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine un espressor LavAzza in custodie?

Cea mai buna modalitate de a profita de licoarea unica pe care doar o cafea LavAzza o poate oferi consta in prepararea ei folosind un espressor original, produs chiar de firma italiana.

Noutatea serviciului oferit de H2On consta in faptul ca nu trebuie sa cumperi espressorul, ci te poti bucura de functionalitatile sale in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci pentru a-l primi si pentru a-l folosi pe o perioada nelimitata de timp este sa comanzi in fiecare luna cel putin doua sortimente din bogata gama de cafea LavAzza capsule.

Poti sa alegi intre nu mai putin de 12 sortimente, dupa cum urmeaza: Lungo Aromatico, Lungo Corposo, Tierra Bio, Qualita Oro, Qualita Rosa, Espresso Decaffeinato, Espresso Forte, Espresso Aromatico, Espresso Gustoso, Espresso Corposo, Bevanda Bianca si Bevanda Ginseng.

Firma italiana clasifica delicioasa bautura pe care o produce in zece profile diferite, in functie de aroma, corp si gust. Fiecare profil este rezultatul artei LavAzza de amestecare si prajire, care confera o intensitate diferita. Tocmai de aceea, pentru a te ajuta sa iti dai seama care ti se potriveste tie, iata o descriere a celor mai apreciate dintre ele!

Espresso Forte – pentru o dimineata plina de energie

Capsulele Espresso Forte ofera un gust intens si foarte bogat. De la cacao pana la scortisoara si piper negru, cu note de smochin si caramel, acest tip de cafea LavAzza isi datoreaza bogatia de arome unei metode speciale de prajire a boabelor, specifica indeosebi partii de sud a Italiei. Astfel, este obtinut profilul perfect de aroma italiana intensa, ideal pentru cei care doresc sa se simta in cea mai buna forma inca de la primele ore ale diminetii!

Lungo Corposo – aroma clasica a cafelei

Capsulele Lungo Corposo ofera un gust bogat si robust, reprezentand profilul perfect de aroma italiana intensa. Gustul echilibrat si armonios este un buchet de ciocolata cu lapte si alune, cu note de caramel si cacao amara. Acest buchet este obtinut datorita prajirii perfecte, cu timp diferit pentru fiecare tip de boabe de cafea din componenta amestecului.

Espresso Decaffeinato – toate beneficiile cafelei, fara cofeina

Capsulele Espresso Decaffeinato ofera un amestec persistent si echilibrat. Gustul usor de ciocolata si crema compacta se datoreaza prajirii medii, care scoate in evidenta parfumul si dulceata, in special pentru amestecurile Arabica. Lipsita de cafeina, intensitatea gustului este totusi una medie, pentru aceasta cafea LavAzza care se bucura de tot mai multa apreciere.

Tierra Bio Organic – pentru cei care aleg sa traiasca verde

Capsulele Tierra Bio Organic sunt realizate in proportie de 100% din cafea Arabica si ofera un gust bogat si invaluitor. Cu note florale si fructate, acest tip de cafea LavAzza are o textura fina si o crema densa, datorita continutului bogat de Arabica si praijirii echilibrate. Reflectă preocuparea companiei nu numai pentru gust, ci si pentru sprijinirea unei agriculturi sustenabile.