Bucura-te de suprafete perfect curate cu produsele Unilean

Curatenia executata la nivel profesionist are nevoie de echipamente pe masura pentru a fi asigurate cele mai bune rezultate. Uniclean este distribuitor profesional de astfel de dispozitive care sa sustina prestatorii de servicii de specialitate sa realizeze proceduri la cel mai inalt nivel de calitate.

Descopera oferta Uniclean

Aici vei gasi toata oferta de echipamente de care ai nevoie pentru a curata spatii de mare amploare, cu minim de efort si intr-un timp cat mai scurt. La mare cautare sunt monodiscurile profesionale, datorita faptului ca indeplinesc numeroase functii. Sunt ideale pentru indepartarea murdariei dificile de pe multiple suprafete. Poti opta atat pentru varianta manuala, cat si cea automata, in functie de complexitatea serviciilor vizate. Sunt compacte, usor de utilizat, manevrat si transportat. Te ajuta sa cureti spatii mari instant, lasand in urma suprafete impecabile, conforme cu cele mai stricte norme sanitare.

Alege modelul potrivit nevoilor tale

Ai la dispozitie zeci de variante dintre care sa optezi pe acela care se va dovedi a fi cel mai util pentru tine. Este important sa ai in vedere mediul in care o sa il utilizezi, astfel incat sa alegi unul pentru spatii interioare sau exterioare. SPINTEC 551 UH este ideal pentru zonele publice, precum parcuri, aeroporturi sau chiar strazi. Este usor de folosit si manevrat si lasa in urma suprafete perfect curate.

Pe de alta parte, MS FORCE – MotorScrubber este potrivit pentru incaperi largi, pentru ca aspira si freaca podelele in acelasi timp. Practic, nu vei mai pierde timp pentru a realiza ambele proceduri pe rand. De asemenea, poti cumpara si accesoriile necesare pentru a-ti largi orizonturile de lucru, de la perii speciale, la duze si alte elemente care iti vor facilita operatiunile.

Consulta un specialist pentru cea mai buna achizitie

Facem eforturi considerabile pentru a-ti veni in ajutor atunci cand plasezi o comanda. De aceea nu doar ca procesul este foarte mult simplificat, dar ai la dispozitie si un serviciu gratuit de consultanta de specialitate. Cu ajutorul acestuia vei putea alege cel mai eficient model de monodisc adaptat cerintelor si nevoilor tale.

Bucura-te de cele mai bune preturi special configurate pentru tine

Vei observa de indata ce intri pe site ca preturile nu sunt afisate. Asta datorita faptului ca ne dorim sa iti propunem cea mai avantajoasa ofera, adaptata nevoilor tale. Asadar, in momentul in care plasezi comanda, vei raspunde si la intrebari precum: ce fel de servicii prestezi, ce rezultate vrei sa obtii sau ce alte echipamente detii. In acest mod ai garantia faptului ca vei achizitiona un monodisc ideal pentru tine, dotat cu functii si accesorii utile, compatibil cu celelalte dispozitive din kitul tau de profesionist, in schimbul unui pret mai mult decat avantajos.