Aspect deosebit si calitate Premium in fiecare produs Adfin

Daca sunteti in cautarea unor modele deosebite de parchet, care sa aduca o nota de eleganta si rafinament oricarei camere, Adfin este locul ideal. Aici vei gasi o multitudine de stiluri, modele, nuante si texturi, in combinatii speciale. Diversitatea este punctul cheie cu ajutorul caruia reusim sa punem la dispozitia fiecarui client varianta care sa se potriveasca perfect caintelor si nevoilor sale. Solicita oferta pentru parchet Herringbone si vezi cum intregul decor se va schimba imediat, fara prea mult efort fizic sau financiar.

Herringbone, cea mai buna alegere pentru o podea deosebita

Dupa cum ii spune si numele, acest model de parchet urmeaza structura scheletului de hering. Mai exact, lamelele sunt dispuse in unghiuri stricte de 90 de grade pentru a putea configura aceasta iluzie deosebita. Tendinta se pastreaza inca din antichitate si a fost reinterpretata de nenumarate ori pentru a fi adusa in actualitate, fara a-si pierde insa farmecul.

Aceasta varianta reuseste sa aduca eleganta si rafinament la cote maxime in orice camera este amplasat. Va oferi un aer aparte, clasic dar modern, care sa se plieze pe orice stil si sa aduca totodata o nota de unicitate.

Navigheaza prin selectia impresionanta de nuante

Pentru ca un model atat de deosebit nu putea sa fie limitat la simpla nuanta naturala a lemnului, la Adfin te bucuri de o abordare cromatica indrazneata. Vei putea alege intre multiple variante de bej si maro, cat si culori mai inedite precum alb, negru, gri sau chiar roz.

Varianta Coswick Herringbone Ash Norman Breeze este ideala pentru a contura un decor modern, minimalist, inspirat de stilul nordic. Pe de alta parte, parchetul Coswick Herringbone American Walnut Select este definitia clasicului si versatilitatii, putand fi integrat in orice tip de decor.

Descopera calitatea la cel mai inalt nivel

Herringbone se poate realiza cel mai bine pe parchet dublu sau triplu stratificat. Asta inseamna ca se utilizeaza doar lemn de calitate superioara, dispus in straturi menite sa potenteze la maxim rezistenta si durabilitatea. Acestea sunt realizate de producatori de renume care pun mare accent pe detalii, astfel incat rezultatul final sa fie cat mai aproape de perfectiune. Cumparand de la Adfin nu doar ca vei beneficia de un model deosebit, dar vei avea si garantia unei investitii pe termen lung, care isi a pastra proprietatile ani la rand.

Bucura-te de cele mai bune preturi la Adfin

Pentru a avea garantia faptului ca beneficiezi de cel mai avantajos pret, calculul se va face personalizat la momentul plasarii comenzii. Criterii precum lemnul dorit, dimensiuni, culoare sau textura sunt cele care stabilesc costul final care te asiguram ca va fi foarte avantajos in raport cu calitatea pe care o vei experimenta.