compresoare de aer

Are nevoie afacerea ta de compresoare de aer? Iata cateva utilizari profesionale ale acestor unelte minune!

Chiar daca nu pare asa, aproape orice tip de afacere are nevoie de compresoare de aer – fie in permanenta sau cel putin la indemana, dupa cum s-ar spune, pentru anumite sarcini. Aceste unelte minune au un numar extrem de ridicat de utilizari, motiv pentru care nu numai afacerile pot beneficia de pe urma lor, dar si mesterii sau gospodarii.

Asadar, fara alte introduceri, iata cateva utilizari de tip profesional care iti vor da de inteles faptul ca ai nevoie de cel putin un compresor de aer in afacerea sau gospodaria ta!

Utilizarea uneltelor pneumatice la nivelul unui santier

Dupa cum bine stii, aproape orice unealta electrica are o alternativa pneumatica in ziua de astazi. Pentru uneltele de tip pneumatic, ai nevoie de unul sau chiar mai multe compresoare de aer (mai ales daca lucrezi la nivelul unui santier cu multe unelte si multi utilizatori).

Compresoarele sunt practic sursa de energie a acestui tip de unelte, avand posibilitate de a oferi unui ciocan pneumatic, de exemplu, puterea necesara pentru a efectua toate sarcinile aferente.

Desigur, nu trebuie sa uiti faptul ca, la nivelul santierelor, la mare cautare sunt compresoarele cat de cat portabile – sau modelele care pot fi mutate/transportate destul de usor dintr-o locatie in alta.

Vopsirea autovehiculelor intr-un atelier auto

In general, majoritatea uneltelor care realizeaza actiuni de vopsire in mod automat au la baza utilizarea de compresoare de aer. Aerul comprimat este ideal cand vine vorba de aplicarea corespunzatoare a vopselei pe foarte multe tipuri de suprafete.

Tocmai de aceea se prefera vopsirea bazata pe aer comprimat in atelierele auto si de specialitate. Rar vei intalni alta modalitate de vopsire atunci cand vrei sa produci o schimbare semnificativ vizibila masinii tale.

Utilizarea aparaturii medicale

Exista destul de multe aparate medicale care au nevoie de compresoare de aer pentru a putea functiona corespunzator. Acestea sunt cel mai des intalnite la nivelul cabinetelor stomatologice, din moment ce uneltele utilizate intr-un astfel de cabinet necesita aer la o presiune destul de ridicata – pentru curatare, slefuire si asa mai departe.

Desigur, un compresor destinat domeniului medical nu va arata ca un compresor industrial sau ca modelul din garajul tau – dar principiul de baza aferent functionarii si utilizarii acestuia este acelasi.

Utilizarea uneltelor de curatare profesionale

Ai la dispozitie un aparat de spalare cu presiune si vrei sa pui bazele unei afaceri folosindu-l? Atunci probabil te gandesti la servicii profesionale de spalare si curatare – alei, cladiri, masini si asa mai departe.

Evident, trebuie sa stii ca acest domeniu are nevoie de compresoare de aer destul de puternice. Este un lucru sa speli (cu presiune) o masina folosita zilnic, dar este cu totul altceva sa aduci stralucire unei alei care nu a vazut curatare profesionala in ultimii 5-10 ani.

Daca ai nevoie de cele mai bune compresoare de aer de pe piata (pret avantajos garantat!), atunci ar trebui sa arunci o privire in magazinul online TopStrong – acesta prezinta toate produsele necesare afacerii tale, de la compresor pana la rotopercutor, pompe de apa si multe altele!