Apeleaza la o agentie SEO si bucura-te de beneficiile oferite! 

Afacerile online au inflorit foarte mult in Romania in ultimii 15 ani, iar in fiecare an se deschid aproximativ intre 500 si 1000 de noi magazine si agentii online care au nevoie sa isi promoveze serviciile si produsele. Din fericire, exista si agentii precum psk.ro, care ofera servicii de inalta calitate la preturi pentru toti cei care nevoie. O agentie SEO se dovedeste indispensabila, mai ales pentru un magazin online care este la inceput de drum.

De ce este bine sa investeaca un atreprenor in advertoriale SEO?

SEO reprezinta optimizarea motoarelor de cautare, care este o strategie de marketing digital ce se concentreaza pe prezenta site-ului web in rezultatele cautarii pe motoarele de cautare precum Google. Cand intelegi cum functioneaza SEO, poti utiliza diferite tactici pentru a creste vizibilitatea (sau cat de mult te pozitionezi) in rezultatele cautarii.

Poti clasifica tacticile SEO in doua mari categori:

SEO pe pagina: toate strategiile de SEO pe pagina au loc pe site-ul web.

SEO off-page: toate strategiile SEO off-page se intampla de pe site-ul  web.

Atat SEO on-page, cat si off-page urmaresc sa va faca site-ul mai prietenos, precum si de incredere, pentru utilizatori si motoare de cautare. Cand crawlerele motoarelor de cautare vad cat de prietenos este site-ul pentru ei si pentru utilizatori, cresc sansele ca site-ul sa se claseze bine pentru diferite cautari.

De exemplu, sa presupunem ca ai doua site-uri web: site-ul web A si site-ul B.

Site-ul web A nu raspunde, ceea ce inseamna ca utilizatorii de pe tablete sau smartphone-uri vor avea dificultati in navigarea si utilizarea site-ului. Cu toate acestea, site-ul web B este receptiv, ceea ce inseamna o experienta de utilizare mai buna pentru utilizatorii de tablete, smartphone si desktop.

Pagina catre care esti directionat dupa ce ai introdus o interogare de cautare se numeste pagina cu rezultatele motorului de cautare (aka SERP). SERP va prezinta ceea ce se numeste „rezultate organice”, precum si „anunturi cu plata pe clic” (sau PPC). Rezultatele organice sunt cele care sunt influentate de SEO, in timp ce anunturile PPC sunt platite.

Nu puteti plati Google sau orice motor de cautare pentru a ocupa orice pozitie in rezultatele organice.

Cu toate acestea, reclamele de pe pagina sunt modul in care isi castiga banii. Deci, cu cat va ofera rezultatele mai bune, cu atat este mai probabil ca  si altii sa utilizati din nou acel motor de cautare. Cu cat utilizeaza mai mult motorul de cautare, cu atat pot afisa mai multe reclame si pot castiga mai multi bani.

O campanie de promovare SEO este cu sigurnata o strategie sigura care duce la castig pe termen lung. Orice site, magaizne onlien sau chair si o pagina de social media va avea nevoie la un moment dat de servicii SEO pentur a creste numarul de vizitatori si pentur a stabili o pozitie cat mai buna in randurile de cautare pe motoarele online. SEO este o investitite foarte buna care trebuie luata in serios de orice antreprenor care doreste sa cunoasca succesul!