Alegerea florilor pentru ziua nunții tale

Alegerea florilor pentru o nuntă poate fi cea mai stresantă alegere, ca și cea a rochiei de mireasă. Florile pentru o nuntă ar fi foarte specifice unei țări, ca și rochia de mireasă.

Florile pentru India și pentru o nuntă indiană sunt atât de variate, inclusiv stilurile și tipurile de flori disponibile în India. Florile pentru o nuntă în India pot fi clasificate în două tipuri de flori pentru nunta indiană, ceremonia principală de căsătorie și ceremonia de recepție. Încă o dată, florile pentru recepția nunții se vor baza pe temă, fie o nuntă cu temă indiană, fie oricare dintre temele mai sofisticate, care se vor baza apoi pe organizatorul nunții.

Florile pentru o ceremonie de căsătorie în India pot fi simple și totuși foarte elegante, folosind florile locale din India și din orașul sau localitatea în care alegeți să organizați ceremonia de căsătorie. Pentru o nuntă într-un templu din India, florile pentru căsătorie pot fi simple ghirlande de flori atârnate de pereții templului pentru a da un efect de decor de film. Pentru o ceremonie de căsătorie de o zi, puteți alterna ghirlandele de flori de aster roz și ghirlandele de flori Shewanti galbene pe un perete tipic de templu alb și spălăcit. Aceeași temă poate fi folosită în continuare pentru „Mandap-ul de nuntă”, unde va fi aprins focul sfânt pentru ceremonia de nuntă indiană propriu-zisă.

Nu uitați că o mulțime de nunți au loc și seara, în funcție de momentul prielnic. Atunci când are loc o nuntă de seară sau de noapte, atunci folosirea rozului închis sau a movului nu este o idee atât de bună, deoarece culorile închise nu ies în evidență în lumina electrică puternică. Dacă aveți o temă de culori care include culorile întunecate de mai sus, atunci ceea ce puteți face este să încercați să schimbați fundalul florilor și al ghirlandelor folosind o pânză Shamiana de fundal în nuanțe care să scoată în evidență culorile florilor alese. Acest lucru vă va ajuta foarte mult în a face ca florile de nuntă să arate uimitor.

Florile de nuntă de la recepție se vor baza pe tema etapei pe care o are în vedere organizatorul nunții. Dacă doriți să faceți ca acest aspect să fie diferit de decorațiunile normale de nuntă, o schemă monocromatică, dar cu toate tipurile diferite de flori va arăta uimitor. O sugestie este să adăugați mici oglinzi atârnate prin toate florile, acestea vor străluci ca niște pete de raze de lună cu lumina ambientală pe care o are de obicei recepția de nuntă. Florile de nuntă vor avea un aspect eteric cu aceste mici oglinzi ascunse între aranjamentele florale. Micile oglinzi sunt disponibile în orice magazin de materiale vestimentare care face și broderii. Sau orașul tău ar putea avea un târg special pentru ornamente de broderie.

Florile de nuntă pot face sau nu ambianța nunții, mai ales în India, unde ceremonia și recepția durează două sau trei zile. Nu uitați să cereți florarului dvs. florile locale parfumate și să folosiți aceste flori locale prin tema decorațiunilor florale. Acest lucru oferă un parfum și o senzație minunată a florilor la nuntă. Cei mai mulți planificatori de nunți și floriști folosesc pur și simplu flori exotice pentru a îmbunătăți aspectul floral la o nuntă, dar tind să uite esența florii, parfumul ei! Cele mai multe dintre florile exotice sunt cultivate special în vrac pentru nunți și nu au niciun parfum floral. Aceasta este o realitate în cazul florilor de nuntă, deoarece necesarul de flori de nuntă este reprezentat de flori în vrac și nu pot fi cultivate la nivel local. Așadar, asigurați-vă că sunt adăugate câteva flori locale parfumate pentru a readuce parfumul decorațiunilor florale de nuntă.