fiset metalic

Alege un fiset metalic de calitate superioara pentru a-ti asigura o serie de beneficii deosebite!

Un fiset metalic reprezinta o solutie excelenta pentru momentele in care doresti sa organizezi activitatile afacerii tale intr-un mod simplu si eficient. Astfel, beneficiul de care te vei bucura imediat va fi un spatiu de lucru curat si placut.

Marele avantaj al unui astfel de produs de inalta calitate este ca, spre deosebire de un dulap clasic confectionat din PAL, piesa metalica de mobilier va asigura o folosinta mai indelungata fara a se deteriora si fara a necesita metode speciale de intretinere.

Durabilitatea de care te vei bucura la achizitionarea acestei piese de mobilier este garantata de rezistenta in timp si calitatea superioara a materialelor de fabricatie. Astfel, acest tip de mobilier de depozitare si arhivare va reprezenta o investitie inteligenta pe termen lung.

Unul dintre detaliile pe care vrei sa le asiguri cu ocazia oricarei achizitii pentru firma este utilitatea. Din acest punct de vedere, un fiset metalic de la Viamond va acomoda cu succes documente, bibliorafturi, obiecte si produse de price tip.

Tocmai de aceea, indiferent daca firma ta apartine ariei comertului sau a serviciilor, nevoia de arhivare si stocare va fi adresata ideal de gama extinsa de fisete metalice, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti zilnic vor putea fi depozitate in ordine si siguranta.

Detaliile diverselor modele

Avand in vedere utilitatea deosebita si durata de viata foarte extinsa, un fiset metalic este o investitie inteligenta pentru orice afacere si institutie, indiferent de domeniul de activitate sau stadiul de dezvoltare. Acest tip de mobilier poate fi exploatat mult timp dupa ce investitia se amortizeaza, iar pretul incepe de la numai 500 de lei.

In cazul in care vrei sa ai acces la optiuni speciale, modele complexe si de dimensiuni generoase, atunci probabil ca va trebui sa pregatesti un buget de aproximativ 1.000 de lei pentru fiecare piesa de mobilier metalic.

Intrucat sunt proiectate si fabricate pentru diverse necesitati de amplasare si nevoi de utilizare, modelele disponibile astazi pe piata pot fi foarte diversificate. Acestea se pot deosebi prin dimensiuni, numar de polite, material folosit la fabricare sau chiar greutate maxima suportata pe fiecare polita. Tocmai de aceea, se pot distinge multiple tipuri:

– utile in depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;

– utile in depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;

– prevazute cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

– utile in depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure;

– cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau prevazute cu seif/caseta de valori;

– cu 1-2 usi si polite suplimentare.

Daca vrei sa te bucuri de preturi speciale si oferte deosebit de avantajoase la achizitionarea unui fiset metalic sau mai multor astfel de piese de mobilier, alege viamond.ro! Vei avea la dispozitie o mare diversitate de produse, iar unele pot veni cu cadouri speciale (seturi de curatenie, seturi de bibliorafturi, al 11-lea fiset metalic gratuit la fiecare set de 10 etc).